«Дали зброю — і пішов служити»: історія військового Миколи, який має чотирьох дітей

«Дали зброю — і пішов служити»: історія військового Миколи, який має чотирьох дітей
  • З перших днів війни вінничанин Микола захищає Україну від окупантів. Чоловік має чотирьох діток, дружину та маму.

Історію про військового виклало Командування Об’єднаних Сил ЗСУ.

«Хто ж має захищати Батьківщину?» — говорить старший солдат Микола.

На війні він із перших днів, каже, що все «нормально». Пішов добровольцем, стрільцем. Хоча на рідній Вінниччині було спокійно, все ж таки «ніхто не знав, що буде далі». А захисники потрібні були навіть там, де все спокійно, аби туди не дійшов ворог і не натворив біди.

Відео дня

І Миколаі було кого захищати. У нього четверо діток: Аліна, Юля, Максим, Вова. Найстаршій донечці — двадцять, найменшому синочку — сім. А ще — дружина, мама. Чоловік із теплою усмішкою згадує про сім’ю: хлопчик переживає, плаче кожного дня, бо сумує за татом. Уже три місяці не бачилися, звідтоді, коли побував у відпустці.

До війни працював будівельником по всій країні. Війна його застала в Черкасах — довелося одразу ж повернутися додому. Розповідає: дали зброю — і пішов служити.

«Росіяни — то ніхто, то ж не люди, навіть слів немає, щоб їх назвати…, то якісь демони», — досить спокійно і впевнено характеризує ворогів захисник. Він переконаний, що «перемога буде за нами — стовідсотково. Настане перемога — будемо радіти, кожен по-своєму. А поки — армія є армія…»

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Не було звістки майже три місяці: з полону повернувся 27-річний Олексій Вагін зі Жмеринки

Наші військові за минулу добу знищили три ворожих танки та російську ППО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up