«Богдан опритомнів!». На третій день після побиття 17-річний хлопець поворушив рукою

«Богдан опритомнів!». На третій день після побиття 17-річний хлопець поворушив рукою
Богдан залишається в реанімації, завтра на нього чекає перша операція
  • Четвертий день лікарі борються за життя 17-річного Богдана Мельника з Іллінців.
  • Хлопець перебуває в реанімації обласної дитячої лікарні.
  • До вчорашнього залишався непритомним.
  • Тепер у його батьків і рідних з’явилася бодай маленька радість – Богдан опритомнів.

— До вчорашнього дня брат не реагував на мої слова, — розповідає старша сестра Богдана Альона. — Вчора я обережно взяла його руку, потім сказала: «Богданчику, якщо ти мене чуєш, стисни мені руку».

Після цього в сестри сльози з’явилися на очах.

— Я відчула, як він тисне мою руку, це були неймовірні відчуття.

Відео дня

Біля хлопця позмінно чергують його мати, старші брат і сестра. Кажуть, дуже вдячні лікарям, медсестрам, висловлюють подяку кожному з тих, хто поділився коштами на лікування.

Завтра на нього чекає операція. Рідні, друзі тримають за постраждалого кулаки.

«Якщо ти мене чуєш, стисни руку»

Попереду в юнака ще довге лікування.

Богдан з Іллінців. Вночі 19 грудня його знайшли на обочині однієї з вулиць у райцентрі. Сталося це під час об’їзду селища  поліцейськими служби охорони. Хлопець був непритомний. Втратив багато крові. Поліцейські доставили його до лікарні. Стан був настільки важкий, що два рази зупинялося серце.

Множинні переломи кісток лицьового черепа і його основи, пошкодження  щелепи, вибиті зуби, зламаний ніс — і це ще не всі травми, що їх зафіксували лікарі у Богдана Мельника.

Мама хлопця знала, де і з ким у той вечір перебував син. Разом з товаришем він знаходився у дворі знайомої дівчини. Вона проживає у тому будинку, поруч з яким молоді сиділи на лавці.

 Коли повертався додому, розмовляв з мамою по телефону. Казав, що вже на підході, хвилин через п’ять буде.

Потім на всі дзвінки мами син не відповідав. У слухавці було чути тільки гудки. О третій ночі слухавку взяв чоловік з незнайомим голосом. Пояснив, що він поліцейський, що в лікарню доставили покаліченого хлопця. Ним виявися Богдан Мельник.

Працює посилена група оперативників

— Над розкриттям цього злочину працює посилена слідчо-оперативна група поліції та оперативників управління карного розшуку, — розповіла 20vinut.ua прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник. — Вживаємо максимальних заходів для його розкриття.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 121 Кримінального Кодексу України («Умисне тілесне ушкодження»). За такий злочин передбачено позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Якщо злочин вчинено групою осіб, термін покарання збільшується до десяти років позбавлення волі.

Хто має можливість — підтримайте!,

Ось номери банківських карток  сестри і волонтера:

4149439391715103 — Олена Мельник;

5168 7573 3976 8444 — Юлія Адамлюк (Дякун).


Читайте також:

«Дивіться, нелюди, що ви наробили. Вас все одно знайдуть». В Іллінцях побили 17-річного юнака
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (67)
  • Уліганець Віра

    Боже допоможи одужати дитині
  • Эрнест Конрат

    Перечислил сколько смог. Пусть поправляется
  • Ольга Гринжа

    Боже дай йому сили витримати біль і допоможи одужати. Нехай Матінка Божа благословляє тебе на здоровя
  • Мирося Бордяковська

    Як це страшно ... чекати

    Але надіятися і молитися потрібно ! З Божою допомогою Богдан поправиться ! Допомагаймо разом !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up