$15 000 за ліквідацію. Оголосили полювання на командира, що спрямував ракети на Вінницю

$15 000 за ліквідацію. Оголосили полювання на командира, що спрямував ракети на Вінницю
  • В мережі поширюють оголошення з даними російського командира, який дав наказ про пуск ракет, що 14 липня влучили у Вінниці.
  • У 15 тисяч доларів оцінили голову командира дивізіону підводних човнів ЧФ рф Анатолія Варочкіна.

Три крилаті ракети «Калібр» до нас прилетіли з Севастополя. І зараз у Криму начебто розпочали «полювання» на російського командира, який наказав бомбити Вінницю. Про це повідомила 72-а окрема механізована бригада (ОМБр) імені Чорних Запорожців. Інформацію з оголошенням поширили ще ряд телеграм-каналів і видань.

Інформують, що на території тимчасово окупованого кримського півострова розшукують командира окремого дивізіону підводних човнів флоту РФ Анатолія Варочкіна, як такого, що наказав обстріляти Вінницю крилатими ракетами. За голову цього росіянина народні месники готові заплатити 15 тисяч доларів.

Відео дня

Також радник міністра МВС Антон Геращенко опублікував ім'я російського злочинця, за наказом якого здійснили пуски ракет 14 липня по Вінниці.

«Це вбивця 4-річної Лізи з Вінниці та ще більш ніж 20-ти вінничан — командир окремого констанцського ордену ушакова І ступеня дивізіону підводних човнів чорноморського флоту, капітан 1 рангу анатолій варочкін. Саме він командує підводним човном, з якого загін путінських убивць випустив ракети по мирних жителях Вінниці», — написав Геращенко.

Раніше ми розповідали, що гендиректор російського підприємства-виробника ракет «Калібр», якими вдарили по Вінниці, досі не під санкціями. Таких виробників, як повідомило Національне агентство з питань запобігання корупції, ще чотири.

А аналізуючи новини в мережі, бачимо, що російські представники тричі змінювали версію про наслідки свого ракетного удару по Вінниці, в результаті якого 14 липня загинули 23 людини, 24-та жертва згодом померла в лікарні

Одразу ж після вибухів пропагандисти заявили про знищення групи націоналістів у Будинку офіцерів. Згодом була заява про знищений там склад боєприпасів. Вже сьогодні міноборони країни-окупанта заявило про знищення керівного складу Повітряних Сил… 

— Чого варті заяви агресора, ми бачимо у їхній статистиці, де вони говорять про втрати українського війська. Вони уже «знищили», як мінімум три українських армії, — цитуємо речника Командування Повітряних Сил Юрій Ігнат.

Два десятки людей, що можуть бути навідниками, нагадаємо, затримали вінницькі правоохоронці одразу після трагедії, щоб перевірити і опитати. Згодом з'явилася інформація про перевірку трьох сотень ймовірних причетних до коригування обстрілу. 

 

Читайте також:

Залишилися руїни та згарище. Відео наслідків ракетного обстрілу Вінниці з висоти

«Нікого не кликав, почули про вибух — і всі були тут»: про роботу медиків в лікарні швидкої допомоги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Громова

    Анатолий, благодарим за службу.
  • valentin vilchynskyy

    Людина яка своїм особистим розпорядженням знищила цивільних мешканців міста Вінниці заслуговує на покарання .☠️

keyboard_arrow_up