Добірка застосунків з вивчення іноземних мов, які стали безплатними для українців

Добірка застосунків з вивчення іноземних мов, які стали безплатними для українців
  • Склали добірку сервісів з вивчення мов, які надали безплатний доступ до своїх продуктів та ресурсів для всіх українських користувачів.

З початком війни рашистів проти України, усілякі міжнародні та українські платформи запропонували безплатні можливості для українців. В тому числі застосунки та сервіси для вивчення іноземних мов. Склали для вас добірку з семи варіантів, за допомогою яких ви можете розпочати вчити мови. 

Цей якісний застосунок допоможе вам освоїти базовий рівень іноземної мови, вивчаючи найуживаніші та найпопулярніші слова та фрази будь-якої зі 149 мов, які пропонує додаток. 

Це відома навчальна платформа. Команда платформи з початку війни надала безплатний доступ українцям до своїх курсів, в тому числі з вивчення мов.

Відео дня

У цьому додатку доступно понад 60 мовних курсів. Навчання відбувається в інтерактивній формі через міні-ігри та вікторини, спілкування в чат-боті. 

Ще один відомий застосунок з вивчення іноземним мов, який надав безоплатний доступ для українців з початку війни. Для біженців доступна преміум-версія Duolingo.

Ця платформа дарує 90 днів преміум-підписки для вивчення всіх 12 доступних на сервісі мов.

Додаток відкрив для українців преміум-аккаунт з вивчення 24 мов — для активації треба звернутися до служби підтримки. На ресурсі можна вивчати мови за допомогою подкастів, книг, статтей чи перегляду відео. 

Це школа англійської мови, яка також пропонує безплатні курси для українців — як для дітей, так і для дорослих із різними рівнями. Для отримання докладної інформації потрібно заповнити гугл-форму.

 

Читайте також:

Шкільна та дошкільна освіта в період війни. Про ситуацію в Вінниці — Оксана Яценко

«Будемо робити сєтки для бєсєдки, коли настане мир». Про вінничан, що вісім років плетуть для армії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up