Нові виклики - нові можливості! (Новини компаній)

Нові виклики - нові можливості! (Новини компаній)

Пандемія диктує свої правила та кидає нові виклики. Як ми вже бачимо, впоратись із таким завданням людству важко. Особливо страждають галузі, в яких працівники не можуть перейти на дистанційну роботу. Оцінитити збитки у зв’язку з імовірною кризою фактично неможливо. Уже сотні тисяч людей залишились без роботи. Як бути? Де шукати роботу? Яку професію обрати, щоб точно залишитись на робочому місці?

Звісно найкраще вкладати в себе - у власну освіту та освіту своїх дітей. Айтішник – одна з найбільш затребуваних і високооплачуваних професій в Україні. Навіть не самий просунутий фахівець може знайти роботу відповідно до свого рівня знань, а потім поступово вчитися і набиратися досвіду. Сьогодні таких фахівців потрібно в рази більше. Вінницька ІТ-Академія - це заклад із гарантованим працевлаштуванням, викладачами практиками та дружньою атмосферою однодумців. Тут багато людей знаходять друзів, професійну самореалізацію та стають справжніми професіоналами, яких потребує ринок праці.

Інвестуйте в інтелект та майбутнє. Фахівець в ІТ - одна з найбільш популярних професій в усьому світі, а зарплати приємно відрізняються від середньоринкових. Почати роботу як програміст, веб-дизайнер, тестувальник, проджект менеджер можна в будь-якому віці. Професія підходить як чоловікам, так і жінкам, які цікавляться саморозвитком і постійним вдосконаленням. Цього достатньо, щоб уже приблизно за рік отримати диплом Вінницької ІТ-Академії та отримати роботу мрії за обраною спеціалізацією.

Справжні фахівці - випускники Вінницької ІТ-АКадемії. Щорічно українські вищі навчальні заклади та спеціалізовані курси випускають близько 16 000 фахівців у сфері інформаційних технологій. Попри те, ринок відчуває брак кадрів, а роботодавці скаржаться, що не так просто знайти кваліфікованого айтішника для виконання їхніх завдань, якого не треба довчати протягом значного часу. Вінницька ІТ-Академія випускає лише кваліфікованих спеціалістів, які навчаються у викладачів, що працюю у ІТ-компаніях, передають їм свій досвід та супроводжують кожну команду студентів, аж до працевлаштування. Наші випускники мають ряд переваг, адже навчаються на діючих реальних проєктах.

Можливість працювати віддалено. Сьогодні айтішники просто перейшли на віддалену роботу, контактують із замовниками та колегами у різноманітних онлайн конференціях сидячи вдома. Наприклад, Павло Голуб, Senior Database Consultant у Cybertec, Co-founder of PostgreSQL Ukrai про те як ІТ-спеціалісти працюють віддалено на карантині на форумах відповідає наступне: “Працюємо далі. Нічого не змінилося, окрім усвідомлення факту, що тепер ти працюєш віддалено не зі своєї волі :) Іноді, коли немає наснаги працювати, частенько ходжу до холодильника і до чайника. Але таке й в офісі присутнє, проте тут на це більше звертаєш уваги. Діти вчаться онлайн, тож бачу їх лише по обіді.” Тому якщо і вкладати гроші, то в себе і свою освіту. Ви ключ до свого розвитку та роботи, яка незалежно від всесвітніх стресів буде приносити хороший прибуток, давати стабільний заробіток. Крім того ІТ-компанії надають повний соц.пакет своїм робітникам і ще багато інших переваг.

IT Future. Обирай той шлях, який завжди буде прибутковим. Стань студентом Вінницької ІТ-Академії, працюй поруч із викладачами-практиками у командах, де є постійна взаємодія між тестувальниками, розробниками, веб-дизайнерами та проджект менеджерами. Саме командної роботи, софтскіли мають надзвичайно важливе значення, навчає ІТ-Академія - тільки успіхи і перемоги команд важливі в період надзвичайно масштабних ідей, рішень і проектів. Навчання повністю моделює реальні умови роботи. 

Наші випускники гарантовано знаходять роботу після завершення навчання.

Вінницька ІТ-Академія
https://ita.in.ua/
тел. 067-431-19-21

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up