З косплей-дефіле і зірками з Японії і Казахстану! Вперше у Вінниці пройде фестиваль аніме і K-Pop

З косплей-дефіле і зірками з Японії і Казахстану! Вперше у Вінниці пройде фестиваль аніме і K-Pop
  • Чарівний світ японської анімації та суперпопулярної корейської поп-музики вже за місяць охопить Вінницю!
  • Фестиваль Summer Anime & K-Pop Fest пройде 6 серпня у PIROGOV SKY — просто неба у музеї-садибі Пирогова.
  • Глядачів чекають цікаві фотозони з улюбленими аніме і K-Pop-героями, захоплюючі майстер-класи і ексклюзивний аніме-ярмарок, косплей-дефіле та багато інших сюрпризів.
  • Спеціальні гості — зірки Ютубу і Tik-Tok: Nika Lenina, Baur Karbon з Казахстану і неординарний гітарист та співак SANA з Японії.
  • Такого у Вінниці точно ще не було!

— Це буде незабутній подарунок для всієї молоді Вінниці, яка захоплюється аніме та любить K-Pop-музику! — гарантують організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — Фестиваль Summer Anime & K-Pop Fest у Вінниці пройде вперше, а загалом відбудеться у 25 найбільших містах України. Подія буде дуже цікавою та яскравою!

«Без яскравих селфі і вражень ніхто не піде!»

Розпочнеться фестиваль 6 серпня о 19.00 у новій концертній локації Вінниці — PIROGOV SKY — просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова. А щоб найпершими роздивитися все найцікавіше, можна прийти на півгодини раніше — територія буде відкрита з 18.30.

Перший сюрприз, який чекатиме глядачів на фестивалі — фотозони з персонажами найвідоміших аніме, ігор і улюбленими K-Pop-ідолами у повний зріст.

Відео дня

Також діятиме аніме-ярмарка і майстер-класи, а протягом всього фестивалю проходитиме велика кількість конкурсів, ігор та концертів.

— Якщо ви захоплюєтеся поп-культурами Азії — цей івент точно для вас! — розповідають творці фестивалю — команда SnakeZ Agency. — Ви зможете поспілкуватися з однодумцями, гарно провести час зі своїми старими друзями і знайти нових, сфотографуватися з косплеєрами і улюбленими персонажами у нашій фотозоні, послухати улюблені пісні у живому виконанні, подивитися на класні виступи наших запрошених зірок і місцевих команд, потанцювати, пограти в цікаві ігри та конкурси. Розважальна програма така різноманітна, що ми нікого не розчаруємо!

Вікових обмежень немає, тому на фестиваль у Вінниці можна буде приходити з будь-якого віку.

А ще, звертають увагу організатори: приходити у косплеї — не обов'язково, можна бути у самому звичайному одязі.

Приїдуть Baur Karbon із Казахстану, SANA з Японії і зірка Ютуб Nika Lenina

Найгарячішими подіями фестивалю стануть концерти спеціальних запрошених зірок.

Україну на фестивалі представить Nikа Leninа — популярна Ютуб-блогерка, чий голос на 100% упізнають всі поціновувачі японської анімації.

Nika Lenina (справжнє ім’я — Альона Кокоріна) вже багато років займається професійною озвучкою аніме і записала величезну кількість російсько- і україномовних каверів на найпопулярніші японські пісні. Крім того випускає власні авторські треки і яскраві ігрові ролики.

— Її виступу всі завжди чекають із великим нетерпінням, навіть якщо Nika Lenina виступає у самому кінці заходу, — зазначають організатори.

Із закордонних зірок у Вінниці виступить Baur Karbon із Казахстану.

Якщо ви сидите у TikTok, напевно, вже не раз натикалися на його кавери у рекомендаціях.

У його репертуарі досить багато кей-поп та аніме каверів, і не тільки!

Виступ Baur Karbon буде особливо ніжним і атмосферним та додасть додаткових фарб фестивалю.

Також 6 серпня Вінниця почує японського співака та гітариста SANA, який вже не раз гастролював в Україні і настільки любить українську публіку, що навіть у нинішні часи, коли артистів з Азії досить важко витягнути до нас, одразу погодився приїхати.

SANA відомий як сольний виконавець і гітарист віжуал-кей групи Kain, а також по спільній роботі з популярними японськими сейю (ті, хто озвучує аніме) і виконавцями, такими як Satsuki (ex-rentrer en soi), Kazuki Yao (сейю в One Piece, Gundam), Hiroaki Takahashi (сейю в Prince of Tennis, Gashbell).

— SANA — дуже харизматичний артист, який відмінно вміє завести юрбу і перетворити сумний будень на веселе свято! — розповідають організатори. — Тож готуйтеся до потужного качу і вже починайте розігрівати свої голосові зв'язки! Будемо разом кричати SANA-sama і відповідати на запитання: «Where is my Honey?»

Квитки на фестиваль Summer Anime & K-Pop Fest у Вінниці коштують від 200 до 400 гривень.  

Придбати їх можна на сайтах afisha.vn.ua і bilet.vn.ua, у всіх касах міста та за телефонами безкоштовної доставки квитків: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Як яскраво проходять фестивалі аніме у Києві, дивіться у фото з минулих років.

Читайте також:

Оксана Муха у Вінниці — про цілющу силу української пісні і своїх вінницьких донецьких друзів

Вінницю чекає літо open air’ів! Щотижня концерти проходитимуть просто неба у музеї-садибі Пирогова 

Видатний художник із вінницьким корінням. Що відомо про Натана Альтмана

Такого про «Оленів» ви не знали! 10 фактів про хіт, що 16 років тому зробив «ТІК» знаменитим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up