Відома гімнастка нагородить учасницю шоу «Круче всех» (Прес-служба «Інтер»)

У неділю, 8 жовтня, о 18:30 на глядачів телеканалу «Інтер» чекає зустріч з новими героями дитячого талант-шоу «Круче всех». Ведучі проекту Андрій Доманський та Андрій Данилевич будуть здивовані, зворушені, вражені й зачаровані.

Чи можна замилити погляд ведучим і телеглядачам? Учасники п'ятого випуску проекту легко зроблять це! Дев'ятирічний Захар і п'ятирічна Стефанія Мальцеви – справжні королі мильної піни і величезних бульбашок. І це не дивно, адже їх тато – професіонал в цій справі, батько – постановник мильних шоу для дитячих свят. Чи вдасться дітям захопити в райдужний полон Андрія Доманського? І що вони розкажуть про секрети сімейного мильного царства Андрію Данилевичу?

Коли ще один герой нового випуску, десятирічний гімнаст, гутаперчевий хлопчик Артем Крекша, показує свій номер на двадцятиметрової висоті, у глядачів завмирає серце. Але найбільше хвилюється його мама, адже вона знає: син завжди працює без страховки. Цей юний артист почав займатися у цирковій студії з семи років і досягнув вражаючих результатів всього за три роки. Як зрозуміти, що твоя дитина – майбутня зірка цирку? І чим загрожує подібне захоплення сина для гаманця і нервів батьків?

Щоб купити перший серйозний карт для цього малюка, його татові довелося продати свій автомобіль. Тоді самому юному гонщикові України, Макарові Залізняку, було всього чотири роки. Сьогодні цей шестирічний хлопчик знає все про швидкість і перемогах. Він – володар понад 20 кубків різних гонок. Андрій Доманський не пропустить можливості детально вивчити маленький професійний карт Макара, а Андрій Данилевич – розпитати його про те, чим живуть гонщики і що потрібно зробити, щоб всіх конкурентів на трасі і в житті залишити далеко позаду?

Відео дня

Де тренуються вейкбордисти взимку, коли всі водойми України вкриваються товстим шаром льоду? Дев'ятирічний Данило Клещар дасть відповідь на це питання, адже він на водних лижах з двох років, а його батьки стояли біля витоків вейкбордингу в Україні. Цього разу абсолютний чемпіон України в цьому виді спорту, призер чемпіонату світу в Абу-Дабі і багатьох інших змагань Данило Клещар покаже глядачам програми трюки на воді та ... батуті, який спеціально для нього встановили на сцені програми «Крутіше всіх».

Багато дітей заводять уявних друзів, а ось героїня програми «Круче всех» грає з уявними чарівними рахунками. Батьки семирічної Мирослави Щербини ставляться до цієї особливості їхньої дочки спокійно, бо знають: малятко таким чином освоює прийоми ментальної математики. Свої успіхи в цьому незвичайному захопленні юний математик з легкістю продемонструє провідним і глядачам програми.

Ще одна учасниця нового випуску «Круче вчсех», дев'ятирічна Христина Тернівська, як будь-яка дівчинка її віку, любить грати зі стрічками, м'ячем, обручем, скакалкою ... І робить це професійно! Христина - чемпіонка України і світу зі спортивної гімнастики. На її рахунку – 60 конкурсів і стільки ж перших місць і гран-прі. І вона зуміє здивувати гостей студії і глядачів своїм талантом!

 Не пропустіть вже цієї неділі, 8 жовтня, о 18:30 новий випуск програми «Круче всех» — про мрії і величезні досягнення маленьких українців. Випуск, який надихає і дітей, і дорослих. Спеціальний гість – відома гімнастка, абсолютна чемпіонка світу та дворазова призерка Олімпійських ігор Ганна Безсонова. Отримати медаль з рук настільки титулованою спортсменки – величезна честь, якої удостоїться один з талановитих учасників цього випуску!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up