У вінницькій промзоні зняли кліп про самотню людину, яка шукає кохання

У вінницькій промзоні зняли кліп про самотню людину, яка шукає кохання
Скріншот з відео
  • Вінницький співак, відомий своєю участю у телешоу «Голос» та «Ліга сміху» Олександр Онофрійчук записав кліп на англомовну пісню GMO. Відео знімали на «хіміку» 

Авторкою слів та музики до GMO стала Христина Піскова. Після виступу вінницького співака у Житомирі вона підійшла до Олександра та розказала, що шукає роковий вокал до своєї пісні, яку планує подавати на Міжнародний конкурс. Запропонувала Онофрійчуку стати її виконавцем, пишуть на сайті vinnitsa.info

«Я сказав, що подумаю. Згодом вона надіслала мені слова пісні і аранжування. Я прослухав і зрозумів, що композиція мені дуже підходить. Вона лірична, що мені дуже імпонує. Тому вирішив погодитись», — розповів Олександр.

Для того, щоб встигнути податися на цьогорічний конкурс, співаку доводилося працювати майже безперервно. Після вдалого запису, роботу подали на номінації «Пісня» та «Вокальна партія».

«Знімали на відомій всім у Вінниці локації, на «хіміку». Погодні умови були нестерпними, вітер нас здував з тих пагорбів. Але це додало потрібної атмосфери кліпу. Два дні монтажу і ось результат. Як на мене, за такий короткий час, ми отримали хорошу роботу», — говорить Олександр.

Співак розповів, що у пісні йдеться про самотню людину, яка шукає своє кохання: «Також я співаю про те, що сьогодні не лише продукти генномодифіковані, а й люди», — розповів Онофрійчук.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up