ТОП найяскравіших подій травня, які відбудуться у Вінниці

ТОП найяскравіших подій травня, які відбудуться у Вінниці
  • Приголомшливе шоу «Рок-хіти та саундтреки» легендарного «НАОНІ Оркестра» та найгарячіший концерт 18+ Бампера і Суса на підтримку ЗСУ.
  • Два вибухові концерти YAKTAK, незабутня шоу-вистава для дітей і батьків «Minecraft проти Brawl Stars» за мотивами двох найпопулярніших ігор нашого часу.
  • Світові оперні хіти і концерт «Vivat Pavarotti» Володимира Гришка, драйвовий концерт культового рок-гурту «Кому вниз» до 35-річчя групи та незабутня комедія про любов і стосунки «Як виростити чоловіка в домашніх умовах» з неперевершеною Ірмою Вітовською та Олексієм Гнатковським.

Ось така насичена та розмаїта афіша концертів, на яких чекають вінничан у травні. Далі дізнайтеся докладніше про заходи, які ви, можливо, не захочете пропустити. Дати та анонси про заходи повідомила Компанія «Вінниця Концерт».

Концерт маестро Володимира Гришка

7 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського Маестро Володимир Гришко у концертній програмі «Vivat Pavarotti» вражатиме вінничан і гостей міста світовими оперними хітами: «’O sole mio», «Ave Maria», «Santa Lucia luntana», а також прекрасними українськими піснями. Спеціальний гість концерту — автор-виконавець Ігор Мізрах.

Відео дня

«Рок-хіти та саундтреки» легендарного НАОНІ

11 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського не пропустіть приголомшливе шоу «Рок-хіти та саундтреки» легендарного НАОНІ - Національний академічний оркестр народних інструментів України. Найпопулярніші світові рок-хіти The Beatles, Deep Purple, Metallica, Depeche Mode, Queen, Nirvana і саундтреки з культових фільмів «Місія нездійсненна», «Пірати Карибського моря», «Зоряні війни» та багатьох інших почуємо у винятковому виконанні на унікальних українських народних інструментах, яких на концерті буде більше 40! Від цимбал, кобзи, басолі, ліри й тилинки до козобаса, бугая, флояри, дримби і рубеля! Буде такий вибух емоцій, краса і драйв, що цей вечір всі запам’ятають назавжди!

Жартують для 18+ Петро Бампер і Сус

13 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського улюбленці публіки і гуру пекучих жартів 18+ Петро Бампер і Сус запалять усіх найкращим настроєм на великому концерті у межах туру на підтримку ЗСУ. Буде гостро, тонко і в саме яблучко! Свіжі гарячі жарти 18+ про наше життя і м.скалів, шалена енергетика, найкраща атмосфера і багато інтерактивів із глядачами! Цей концерт стане рекордним за кількістю усмішок і сміху, а кожний квиточок буде вашим донатом для ЗСУ.

Шоу-спектакль «Minecraft проти Brawl Stars»

14 травня об 11.00 у театрі ім. Садовського вперше у Вінниці пройде показ вражаючого шоу-спектаклю «Minecraft проти Brawl Stars». Це найновіша в Україні інтерактивна шоу-вистава для дітей та їхніх батьків за мотивами двох найпопулярніших ігор нашого часу. Дітей чекає море позитивних емоцій: інтерактиви, танці, переміщення у просторі і часі та захоплюючі пригоди з улюбленими героями, із якими всі разом будемо шукати драконове яйце і нову неймовірну силу!

Два концерти співака YAKTAK

14 травня о 16.00 і 19.00 у театрі ім. Садовського пройдуть одразу два концерти одного з найпопулярніших сучасних співаків 𝐘𝐀𝐊𝐓𝐀𝐊 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋! Всією залою гучно заспіваємо трендові суперхіти «Погляд», «Чекає вдома», «Порічка», «Не мовчи», «Вродлива» та багато інших, від яких сьогодні шаленіють всі! Особлива атмосфера і завжди креативні гітари, які окремо здивують всіх. Концерти YAKTAK запам’ятаються всій Вінниці!

35-річчя культового рок-гурту КОМУ ВНИЗ

28 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського культовий рок-гурт КОМУ ВНИЗ чекає всіх на великому концерті до 35-річчя своєї групи! Будемо насолоджуватися «Музикою високого духу» і справжнім українським роком! Приходьте отримати максимум рок-насолоди і привітати з 35-річчям легендарних музикантів та гуру готичного фольк-індастріал!

Вибухова комедія про стосунки

29 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського вибухову виставу про стосунки чоловіків і жінок «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» презентують неперевершені Ірма Вітовська та Олексій Гнатковський. Ця весела й зворушлива комедія нагадає про найважливіше — кохання і важливість берегти того, хто поруч! І все — з гумором, захопливим сюжетом та величезною кількістю інтерактивів із глядачами.

Квитки на ці події можна замовити на сайті https://afisha.vn.ua. Офлайн квитки продають у касах «Афіша Вінниці»:

  • театр ім. Садовського
  • готель «Франція»
  • креативний простір «Артинов»
  • «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх)
  • Вінницька філармонія
  • Вінницький планетарій
  • тур-клуб «Бідняжка» (вул. Соборна, 7)
  • Royal pub (вул. Коцюбинського, 39)
  • музичний магазин «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх)
  • центр розвитку «Origami» (вул. Константиновича, 35)
  • магазин святкового декору «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо»)
  • магазин святкового декору «Aladdin» (ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»)

Нагадаємо, що у Вінниці уперше відбудуться Vinnytsia Wine Days, які об’єднають професіоналів галузі та поціновувачів вина. Дні винної культури триватимуть впродовж 25-28 травня і мають за мету популяризувати Поділля, як винний туристичний напрямок. Частину коштів від прибутку спрямують на шпиталь, де перебувають поранені бійці ЗСУ.

 

Читайте також:

Коли у Вінниці стартує сезон прогулянок теплоходами та скільки коштують інші водні розваги?

У Центральному парку запрацювали атракціони. Дізналися, яка вартість квитків на каруселі та інші забави

Поспішайте побачити! Фільм «Люксембург, Люксембург» з вінницькою акторкою Оксаною Бандурою б’є рекорди

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up