Коли у Вінниці стартує сезон прогулянок теплоходами та скільки коштують інші водні розваги?

Коли у Вінниці стартує сезон прогулянок теплоходами та скільки коштують інші водні розваги?
  • Теплохід, гондола, катамарани тощо. Зібрали у добірку все, на чому можна покататися по Південному Бузі. 
  • Також розповідаємо, скільки цьогоріч коштують водні розваги у Вінниці.

Покататися по Південному Бузі можна на різноманітному водному транспорті. Хочете романтичну прогулянку? Є гондола. Хочете весело провести вихідних з дітьми? Є катамарани. Хочете спробувати позайматися якимось водним видом спорту? Є сапборди. 

Крім того, не потрібно забувати про теплоходи, які катають мальовничим Бугом вже більш ніж півстоліття. Прогулянки по воді можна організувати також на каяках чи електрочовні. Загалом вибір водних розваг у Вінниці чималий, а у скільки це все обійдеться? Ми дізналися ціни. 

Теплохід

Сезон прогулянок на вінницьких теплоходах розпочинається з 6 травня. Квитки за півтори години прогулянки в обидві сторони коштують: дорослий — 200 гривень, учень/студент — 180 гривень, а дитячий — 160 гривень. Маршрут не змінився. Він традиційний: від Центрального автовокзалу до Сабарова.

Відео дня

Контакти: +380 68 041-66-91 та +380 97 234-52-52.

Катамарани

На набережній «Рошен» вже з перших днів травня стоять припарковані кілька десятків різноколірних катамаранів. Цьогоріч розцінки на прогулянку наступні: 80 гривень з людини за 30 хвилин. Для дітей, віком до 7 років — безплатно. 

За потреби клієнтам дадуть рятувальні жилети. 

Гондола

Найромантичнішу атмосферу під час водної прогулянки можна влаштувати саме на гондолі. Вінниця є одним із небагатьох українських міст, де можна поплавати на цьому незвичному транспорті.

Вартість: 500 гривень за 40 хвилин з однієї людини. Якщо буде плисти троє і більше людей, то 1000 гривень за 40 хвилин. 

Можуть поміститися до шести людей. Є кілька маршрутів, й пливуть куди скажете. Можна обирати, чи ви хочете поплисти, наприклад, у сторону Центрального мосту чи до Київського. Бронювати бажано за два-три дні наперед. 

Контакти: +380 97 500 51 04.

Сапборди, каяки, човни

Сапборди та каяки наразі на набережній «Рошен» орендувати не можна. Працівники прокату кажуть, що вода ще занадто холодна. Торік прокат одного сапборда коштував 150 гривень за годину. Цьогорічних розцінок ще немає, але сезон має стартувати орієнтовно у червні. 

Вартість поїздки на електрочовні по Південному Бузі коштує 300 за 30 хвилин. Можна також орендувати весла, коштує 60 гривень з однієї людини за пів години прокату. 

Додамо, торік вартість квитків на теплохід в одну сторону була: 100 гривень для дорослих; 90 гривень для студентів та учнів; 80 гривень дитячий (з 6 до 10 років). 

Прогулянка на гондолі не почала дорожче коштувати, а от катамарани здорожчали на 20 гривень. Минулого року за пів години з однієї людини треба було заплатити 60 гривень.

Опитування

Яка ваша улюблена водна розвага у Вінниці?

Фото зі сторінки Департаменту маркетингу міста та туризму 
й офіційного туристичного сайту Вінниці. 

 

Читайте також:

Що робити з річками-«смердючками»? У Вінниці обговорюють проєкт розвитку

Що ви знаєте про міста та містечка Вінниччини? Тест від «20 хвилин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Павло Пацерук

    За такие деньги у меня уже не стало любимых развлечений на воде.
  • Pasha Aivazov

    Власник Нестор Шуфрич ОПЗЖ(русский мир)!
  • Валентин Долгополов

    А нерестова заборона їх не цікавить?

keyboard_arrow_up