У Центральному парку запрацювали атракціони. Дізналися, яка вартість квитків на каруселі та інші забави

У Центральному парку запрацювали атракціони. Дізналися, яка вартість квитків на каруселі та інші забави
  • З 1 травня у Центральному міському парку імені Миколи Леонтовича запрацювали атракціони.
  • Запитали, яка вартість квитків на каруселі та інші забави і чи працюють вони під час повітряної тривоги.
  • Також дізналися, як планують озеленити парк найближчим часом.

З 1 травня в парку знову запрацювали каруселі. Отож, які саме атракціони та забави можна знайти у Центральному парку Вінниці та скільки ці розваги тепер коштують?

Відео дня

Каруселі в парку починають свою роботу з 12- ї години. Ми відвідали парк зранку, тому тут було доволі безлюдно. Як розповіли журналістам працівники парку, відвідувачів щодня вистачає. Приходять вінничани, гості міста, переселенці. 

Атракціонів у парку чимало. Є старожили, яким уже більше 20 років, а є й сучасні новинки на будь-який смак та вік дітей.

Розцінки на атракціони наразі залишилися такими самими, як і торік. Про це свідчить прейскурант на касах.

До прикладу, вартість квитка на «Оглядове колесо» — 80 гривень за один оберт, «Карусель» — 40 гривень за три хвилини, «Дитяча залізна дорога» — 50 гривень за два кола, «Ланцюжок» — 50 грн. за три хвилини, «Орбіта» — 80 гривень за три хвилини, «Колесо сміху» — 50 гривень за три оберти колеса.

Комерційні атракціони для дітей — по 60 і 100 гривень. Квитки на каруселі дійсні тільки в день придбання.

Коли журналістка «20 хвилин» прогулювалася парком, побачила, як каруселі проходять перевірку перед початком роботи. Працівники парку розповіли, що перед запуском усі атракціони проходять технічний огляд та експертно-технічне обстеження. Також кожного дня, перед початком їх роботи, перевіряють справність конструкцій. 

Інтерактивні квест-кімнати у Центральному міському парку теж цікаві і малечі, і дорослим. До прикладу, «Кімната несподіванок» коштуватиме 50 гривень за три хвилини, «Скарби Фараона» — 85 гривень.

Відвідувачів і нині попереджають, що під час повітряної тривоги каруселі зупинятимуться. «Оглядове колесо» в такому випадку не виключають, воно має пройти повний круг, аби люди могли залишити атракціон.

Є на території Центрального парку ще одне місце, повз яке не проходять діти з батьками — це «Зоодворик».

Недалеко від центрального фонтану на невеликій території помістились багато звірів: кози, вівці, кролики, морські  свинки, мавпочки, свійська та декоративна птиця, альпака і улюбленець малих та дорослих відвідувачів — єнот. Вхідний квиток в «Зоодворик» — 50 гривень, корм — 25 гривень.

Також у нашому парку функіонує критий спортивно-розважальний комплекс — ковзанка «Льодовий клуб», де можна покататись на ковзанах і пограти хокей як дорослим так і дітям. На каток можна приходити як зі своїми ковзанами, так і брати їх на прокат, при чому це можна зробити абсолютно безкоштовно (прокат ковзанів входить у вартість вхідного квитка). 

Вартість катання — студентам і школярам 1 година коштуватиме 100 гривень, дорослим — 150 гривень. Безліміт —180 і 250 грн. відповідно. Катання зі своїми ковзанами буде коштувати дешевше.

Працюють у парку також і ятки з солодощами, фаст-фудом та іграшками. Функціонують кав'ярні та ресторани.

Поки у зоні відпочинку пустують клумби. Та колектив МКП «Вінницязеленбуд» уже готує для висадки на міських і паркових клумбах квіти, які працівниці підприємства виростили упродовж зимового періоду у теплицях.

З 3 травня у Центральному парку імені Миколи Леонтовича почалася весняна висадка дерев. Про це повідомили в комунальному підприємстві «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади».

Так, у Вінницький центральний парк доставили 67 молодих дерев. Серед саджанців — ясен, платан та дуб. А незабаром тут затріпочуть листом також клени та горобина. Загалом працівники підприємства планують висадити 100 зелених красенів.

 

Читайте також:

У Вінниці гине П’ятничанський парк, якому понад двісті років: як це коментують нащадки Грохольських

Був парк і каскади ставків. Як нині виглядає палац Святополк-Четвертинських під Томашполем

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Natik Natik

    Який парк ? То металобрухт 😡
  • Тетяна Шульчевська

    Какие развлечения в Украине идёт война сколько солдат погибло а им развлечения лучше б деньги отправили на ЗСУ солдатам которые защищают наш спокий

    Наталия Войтюк reply Тетяна Шульчевська

    Тетяна Шульчевськану це ж не дорослі розважається, а  діти. У дітей має бути дитинство.
  • Римский Александр

    Цены с ума сошли. Вместе с теми, кто их устанавливает.
  • Руслан Гусятинський

    Їх давно вже пора на металобрухт здати.Вони ж калічні як старе відро.

keyboard_arrow_up