Талановиті діти Вінниччини можуть виграти стипендію від гурту «ТІК». Прийом заявок до 31 березня

Талановиті діти Вінниччини можуть виграти стипендію від гурту «ТІК». Прийом заявок до 31 березня
  • Придбати омріяний музичний інструмент, мати можливість оплатити навчання у музичній школі, записати власну пісню на професійній студії чи випустити збірку своїх композицій.
  • Аби підтримати талановитих і креативних діток та підлітків, які живуть у Вінниці та області, корпоративний фонд гурту «ТІК» і фонд «Подільська громада» щороку проводять стипендіальний конкурс для музично обдарованої молоді.
  • Прийом заявок на конкурс-2023 вже стартував і триватиме до 31 березня

— Дитячі мрії обов’язково повинні здійснюватися! А підтримка талановитих дітей у час війни особливо важлива, — розповідаючи про цьогорічний конкурс, зазначає лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. — Це буде шоста стипендіальна програма, хоча загалом вже дев’ять років ми маємо таку чудову традицію — підтримувати музично обдаровану молодь й ставати невеличким щаблем на шляху до здійснення творчих мрій юних талантів. А їх у нашій області дійсно дуже багато! Щороку на конкурс отримуємо дуже багато заявок від діток самого різного віку з сіл та містечок майже всіх районів Вінницької області.

До складу журі оргкомітет конкурсу завжди запрошує відомих творчих особистостей Вінниці, журналістів, представників громадських організацій і фонду «Подільська громада», які, ретельно переглядаючи відеоісторії всіх учасників, обирають переможців, які й отримують стипендії на втілення своїх музичних мрій.

Віктор Бронюк з переможцями стипендіального конкурсу 2021 року

Цьогоріч талановиті діти і молодь віком від 5 до 16 років, які проживають у Вінниці та Вінницькій області, можуть отримати стипендії у 7000 гривень.

Відео дня

Умови участі дуже прості. Всім бажаючим поборотися за стипендії, потрібно заповнити аплікаційну форму й записати короткий відеоролик «Я і музика» (тривалість — до 1  хвилини), у якому розказати про важливість музики у своєму житті під час війни і відповісти на питання: «Чому саме я маю отримати цю стипендію? На що її витрачу?».

За наявності можна також надати довідку про соціальний статус родини, у якій проживає дитина, та рекомендаційний лист від свого навчального закладу або інші листи від педагогів й керівників колективів.

Усе це потрібно сформувати в лист і до 31 березня надіслати на електронну пошту [email protected] з темою «Заявка на стипендіальний конкурс».

— Із радістю запрошую всіх талановитих діток Вінниччини взяти участь у нашому конкурсі, який цього року проходить за підтримки ІСАР Єднання та Фонду Ч.С. Мотта, — говорить Віктор Бронюк. — Бажаю успіху і вірю у кожного конкурсанта й конкурсантку!

Зворушливі історії діток, які у 2020 та 2021 роках здобули стипендії від гурту «ТІК», читайте у ексклюзивних репортажах «20 хвилин»:

«Щоб сміливо натискати педалі» і забути про дідів баян. Історії переможців конкурсу гурту ТІК

Далі навчатися музиці, що допомогла пережити війну. Історії дітей, які здобули стипендії гурту «ТІК»

Читайте також:

Новий коворкінг та настільна гра про Вінницю: які ще проєкти молоді реалізують у місті?

Де вінничанам отримати безповоротну фінансову допомогу: п'ять грантів на бізнес

Поведінка дитини змінилася, відколи тато чи мати на фронті? Психологиня про те, як діяти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up