ТОП-10 рибних місць або які водойми найбільше люблять вінницькі рибалки

ТОП-10 рибних місць або які водойми найбільше люблять вінницькі рибалки
Рибалка Сергій Попко з хвостатими трофеями
  • Рибалка на Вінниччині здатна порадувати великим вибором місць для ловлі риби.
  • В нашій публікації ми визначили ТОР-10 кльових місць, де полюбляють рибалити вінницькі фішмени.

Серед великого переліку різних хобі риболовля стоїть чи не найпершому місці, бо це захоплення — для всіх. Обмежень не існує ні за віком, ні за статтю.

Впіймати на гачок карася, коропа та білого амура можна у більшості водойм навколо Вінниці. В річці Південний Буг та Дністер можна натрапити і на рідкісні види риб. Справжньою удачею для вінницьких рибалок буде судак, щука або форель.

Відео дня

В селі Микулинці неподалік Вінниці є ставочок, який буквально кишить рибою. На місці колишнього рибного господарства орендарі організували безпрограшну рибалку для відвідувачів. Наловити кілограм десять вдвох можна за короткий час —  від двох до чотирьох годин. Контролер з вагончика бере 250 гривень за квиток. На нього можна наловити 5 кг риби. При цьому неважливо, ловили ви самі чи компанією. Також неважливо, що наловили — карасів, коропів, товстолобів чи білого амура. 

В селі Якушинці рибалки сидять з вудками на озері «Цукерня». Там займаються здебільшого спортивною риболовлею, полюють на щуку та окуня. Рибалка платна: 70 гривень за день, 150 гривень — за нічну ловлю. По всій рибі обмеження 5 кілограм. За хижака беруть 300 грн і дозволяють ловити лише 3 хвоста.

Спробувати форелеву риболовлю у Вінниці можна в клубі спортивного рибальства «Аквамарин». Спіймати бажаний трофей тут можуть можуть і цінителі традиційної щучої риболовлі. Квиток за спортивну форелеву рибалку тут коштує 150 гривень. Ціна включає чотири години спортивної риболовлі, оренда необхідних снастей і приманок (вудки безкоштовно, спінінг — 50 грн), оренда альтанки. Вся травмована риба і риба, яку ви хочете забрати, викуповується за ціною 250 грн за кілограм.

«Озеро Затишне», що на Старому місці, для відпочинку і риболовлі облаштували відносно нещодавно. Навіть не приглядаючись, у водоймі можна побачити велику кількість риби. Оскільки база оточена лісом, відпочивальники можуть прогулятися або ж просто помилуватися природою. Рибалки в соцмережах показують свій непоганий улов: трофейні щуки, окуні.

«Кльове місце» ще одна база відпочинку, де можна чудово і дозвілля провести, і порибалити. Ціна риболовлі 150 грн з особи. У вартість квитка входить до 4 кг улову. В оренду є можливість взяти вудочки, підсак, рибацьку лодку.


Риболовля на озері «Комарово» теж залишить приємні враження, додасть адреналіну і можливість порадувати своїх близьких прекрасним уловом. Тут можна впіймати коропа, амура, карася. Вартість риболовлі 170 грн.

На амура, коропа, товстолоба, їздять у село Мирне (колишня Кіровка). Вартість рибалки там 150 грн за день.

У водоймі села Лісова Лисіївка Калинівського району можна впіймати коропа. Ціна рибалки за добу коштує 200 гривень.

Серед рибалок славиться і ставок біля села Ільківка Вінницького району. Це місце знаходиться за 20 км від Вінниці. Ловлять тут здебільшого карася. Вартість —  150 гривень за добу.

У Гущинцях Літинського району теж кажуть, що рибалка непогана. Безкоштовно тут можна спіймати карася, коропа, бичка, плотву.

Фото з групи VINFISHING

Відео: канал «Куди поїхати»

Читайте також:

Карпфішинг на 124 кілограми. Вінничани потрапили в п'ятірку кращих рибалок

«На дичину!» Вінницькі мисливці чекають відкриття сезону полювання на пернатих

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Валерий Сидорчук

    Довбаний розводняк, а не онлайн газета, черговий раз жалкую, що зайшов.
  • Юрий Болюх

    Достали вы авторизацией! С удовольствием отписываюсь от вашей рассылки.
  • Вітя Беша

    Це рибалка вмикулинцях
  • Діма

    То де той топ10??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up