Карпфішинг на 124 кілограми. Вінничани потрапили в п'ятірку кращих рибалок

Карпфішинг на 124 кілограми. Вінничани потрапили в п'ятірку кращих рибалок
Вінничанин Сергій Міщук пишається трофеєм
  • Майже сто годин риболовлі і 12 команд з усіх куточків країни. Так днями у Київській області пройшов турнір з карпфішингу «Ulyaniki CUP 2020». Команда вінничан зайняла четверте місце, потрапивши до п’ятірки кращих спортсменів.

Цьогоріч 12 команд з усіх куточків країни брали участь у турнірі з карпфішингу «Ulyaniki CUP 2020», який традиційно проходив у Київській області, в селі Уляники.

Серед любителів спортивної риболовлі озеро Уляники є одним із найбільш популярних. Водойма площею 21, 5 гектарів, славиться тим, що тут знаходиться чи не найбільша риба в Україні, яку кожний риболов-спортсмен мріє впіймати, сфотографувати та відпустити.

Відео дня

Мета подібних турнірів — популяризація риболовного спорту, вдосконалення майс­терності.

Щорічний змагання «Ulyaniki CUP» є комерційними. Участь в ньому кожній команді коштувала по 8 тисяч гривень.

Турнір тривав п'ять днів, 97 годин. Переможців визначали за дво­­ма номінаціями: загальна вага та п'ять найбільших рибин. У залік йшли тільки дзеркальні, лускаті і лисі коропи та амури, вагою від трьох кілограмів.

Представниками Вінниччини виступила команда «Robin Carp» — Сергій Міщук, Вадим Гальчак та Борис Копитко, які професійно займаються ловлею коропів вже кілька років. Вони зайняли четверте місце, потрапивши до п’ятірки найкращих спортсменів в Україні.

 

Команда Вінниччини спіймала вісімнадцять рибин вагою 123 кілограми 675 грамів. Найбільші з них: 14,920 кг, 12,050 кг, 10,500 кг, 9,070 кг, 8,945 кг.

Як зазначають учасники команди, це було драйвово, вони отримали позитивні враження та цілком задоволені результатами.

— Ми, хоч і маємо власний магазин рибальського спорядження, участь у подібних змаганнях беремо лише другий рік: три рази в минулому і два рази в цьому році, — розповідає вінничанин Сергій Міщук. — Минулоріч отримали перше і третє місце у змаганнях зі спортивного карпфішингу на Житомирщині. На змаганнях в Уляниках — лише четверте. Разом з тим, наша команда увійшла в п'ятірку кращих рибалок турніру, і ми цим дуже пишаємося.

 

Читайте також:

«На дичину!» Вінницькі мисливці чекають відкриття сезону полювання на пернатих

За три літри — майже пів тисячі гривень. Чому зросла ціна на вінницький мед?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тор Онтуй

    Ловить рыбу для того чтоб отпускать это мастурбация.
  • Ярослав

    А що за "карп""фішинг"? Слово "короп" і слово "риболовля" - правильні слова української мови.

    Тор Онтуй reply Ярослав

    Лавры заставляют остальных членов команды проявлять креативность насчет фишингаэ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up