«Обід вампіра» і «Безсонні ночі Моцарта»: що незвичне можна скуштувати на OPERAFEST TULCHYN?

«Обід вампіра» і «Безсонні ночі Моцарта»: що незвичне можна скуштувати на OPERAFEST TULCHYN?
  • Тільки у дні фестивалю у Тульчині можна спробувати салат «Примадонна» на сніданок, ексклюзивний «Обід Вампіра», страву «Увертюра смаку», смачний лимонад «Антракт під лимонним деревом» та інші креативні кулінарні шедеври.

Насолодитися не лише грандіозними постановками у виконанні світових зірок, а й буквально спробувати оперу на смак!

Можуть всі глядачі ІІІ міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2019, який до 9 червня проходить під відкритим небом у парку Палацу Потоцьких у Тульчині.

До зустрічі з гостями зі всієї України, яких цього року на фестивалі за попередніми прогнозами буде понад 70 тисяч, тульчинські ресторани підготувалися ґрунтовно і розробили спеціальні оперні меню.

Відео дня

Підказками для гостей Тульчина слугують спеціальні позначки-таблички «Рекомендовано OPERAFEST TULCHYN», які з’явилися у кафе та ресторанах, де пропонують оперне меню.

А у інформаційних наметах на території фестивалю можна отримати «Смачні карти» з місцями розташування закладів.

У кафе-піцерії «Мандарин» (Тульчин, вул. Леонтовича, 55) можна спробувати салати «Ла Скала» та «Фіделіо», піци «Вендета», «Кармен».

У кафе «Велс Тайм» (Тульчин, вул. Леонтовича, 18-б) - «Обід Вампіра».

У арт-кафе «Пікассо» (Тульчин, вул. Леонтовича, 55) - салати «Гуцулка Ксеня, «Сопрано», «Примадонна», страви «Ораторія Пікассо», «Запорожець за Дунаєм» та «Одарчина пательня», каву «Рай і Пері» та напій «Тропічний карнавал».

У ресторані «Вів’єр» (Тульчин, вул. Леонтовича, 23) - страви «Увертюра смаку», салати «Лібретто», «Маестро», «Феєрія» та багато інших цікавинок. 

А безпосередньо на території парку Палацу Потоцьких у затишних кав’ярнях вас чекають неповторні оперні напої.

Зокрема, у coffee house «Turman» вас чекає «Ранок Дон Жуана», «Безсонні ночі Моцарта», «Апельсинову Арію»,  «Пристрасть Композитора» і «Антракт під лимонним деревом».

RIA/20minut.ua перевірили: дійсно смакота!

Валерій Коровій, голова Вінницької обласної державної адміністрації підкреслює, що Вінниччина готова забезпечити максимальний комфорт та гостинність усім глядачам з інших регіонів:

- OPERAFEST TULCHYN - це знакова подія у мистецькому житті не тільки нашої області, а й усієї України. Я називаю цей фестиваль «Подільським культурним айфоном», який виник у правильному місці, у правильний час, коли у суспільстві є величезний запит на добро, творчість, щирість. Знайшлася креативна команда, яка втілює у життя цей неймовірний проект. У комплексі це дало надзвичайно потужний ефект для розвитку культури і безпосередньо громади міста Тульчин. Те велике піднесення, позитивні емоції та щасливі очі тульчинців під час підготовки до фестивалю надзвичайно надихають. І дуже приємно усвідомлювати, що рушієм тут стало саме мистецтво.

Нагадаємо: як і у минулі роки, вхід на фестиваль OPERAFEST TULCHYN – вільний для усіх.

Загалом на фестивалі виступлять понад 700 артистів і вперше в Україні Польська Королівська опера.

Будуть представлені усі жанри та розмаїття оперного мистецтва: яскраві мюзикли («Вогні Бродвею», «Танець вампірів»), балети («Собор Паризької Богоматері», «Тисяча і одна ніч», «Історії у стилі танго»), оперета («Гуцулка Ксеня»), хорове шоу («Тропічний карнавал»), світові опери-шедеври (Страшний двір» С. Монюшка, «Рай і Пері» Р. Шумана).

Додатково для фестивалю розроблена креативна арт-програма: гігантську світлову інсталяцію створить всесвітньовідомий польський митець Ярослав Козяра, а у Палаці Потоцьких діятимуть численні виставки раритетних картин, книг і фотосвітлин.

Генеральний спонсор фестивалю – МХП.

Генеральний інформаційний партнер – RIA.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up