Джамала у Вінниці заспівала нову пісню "Неандертальці" на вірші Ліни Костенко

Джамала у Вінниці заспівала нову пісню "Неандертальці" на вірші Ліни Костенко
Виступ співачки став яскравим завершенням насиченого святкування Дня Європи у Вінниці, що проходив 16 травня. Джамала заспівала для вінничан на чотирьох мовах та виконала зовсім нові пісні. Одна з них – «Неандертальці» - написана на вірші Ліни Костенко.

-  Я планувала, зіграти ці пісні, але були сумніви до останнього. Артист теж має право вибору. Я вирішила: якщо публіка буде не дуже теплою і гарячою, не буду ділитись новими піснями, - говорить Джамала після концерту, -  Сьогодні не так і жарко, переживала за людей, майже не було саундчеку, але все пройшло добре, публіка була на висоті.

Одна із нових пісень, яку почули вінничани -  «Неандертальці» написана на вірші Ліни Костенко. Джамала зізналась, що надсилала Ліні Василівні листа, в якому написала, що дуже хоче заспівати.

Відео дня

Previous Next

- Вона дуже зраділа, сказала, що їй дуже приємно. Це вперше в моєму житті я співаю не свої вірші, - зізнається Джамала, - Коли я прочитала цей вірш, я зрозуміла, о боже, це ж про нас: «Здається люди, все у них людське, але душа ще з дерева не злізла..» очевидно. Ми боремось з різними проблемами, але не завжди люди прагнуть до знань.  Ми кажемо що ми Європа, але ліниво до неї йдемо.

Співачка із задоволенням прийняла пропозицію виступити на Вінницькому Європейському святі. Так співпадає, що має на День Європи виступ в одному  із європейських  міст  Молдови, Іспанії, виступала в Лондоні, сьогодні у Вінниці, але в Києві ще жодного разу.

Previous Next

Для вінничан сьогодні Джамала  співала на чотирьох мовах: українській, англійській, російській та кримськотатарській.

- Мені подобається Вінниця, я відчуваю, що тут якісь молоді, мої люди, яких я хочу бачити на своїх концертах, - сказала Джамала про вінницьку публіку і натякнула, що восени, коли допише четвертий альбом та поїде в тур по Україні, дуже хоче виступити у Вінниці з сольним концертом. 

Читайте також: 

День Європи у Вінниці. Твіттер-репортаж

Вінничани на День Європи робили селфі з Гройсманом та вчились сортувати сміття

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Не люблю Джамалу, але нова пісня Неандертальці непогана. Могли б когось кращого запросити. Але як кажуть у кожного різні смаки, можливо комусь подобається як вона співає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:03 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up