Дружина воротаря «Динамо, яка грала «Ніно» у Олега Винника – тепер у кліпі «ТІК» (відео)

Дружина воротаря «Динамо, яка грала «Ніно» у Олега Винника – тепер у кліпі «ТІК» (відео)

* Знаменита прима-балерина Христина Шишпор зіграла головну роль у новому кліпі гурту «ТІК» на ліричну пісню «Злива», яка є головною у невиданій збірці віршів Віктора Бронюка «Без звуку».

* Непросте життя балерин, чия професія визнана однією з найбільш травматичних, та пошуки балансу між особистим і професійним щастям – головні теми відео, яке по-справжньому вражає.

 

Менш, ніж за добу з часу прем’єри кліп набрав тисячі переглядів та схвальні відгуки глядачів і критиків, які одразу охрестили нове відео дуже нетиповим для «ТІК».

Красивий, стильний й дуже атмосферний алегоричний кліп зачаровує відвертістю та щирістю, показуючи життя балерини таким, як воно є. Із прихованими сльозами...

- Дивлячись на нас на сцені, глядач не здогадується, скільки кропіткої праці, збитих пуант, сліз у артистів балету. Але у тому для нас і є зміст: вийти та показати, що тобі не боляче. Ніхто не має здогадатися, що тобі важко, болить коліно, що ти тільки що був у лікаря, у тебе підвернута нога чи поганий настрій… Артисти балету завжди повинні дарувати людям казку, - розповідає виконавиця головної ролі Христина Шишпор.

Відео дня

Прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України Христина Шишпор зізнається, що коли вперше почула пісню «Злива» «ТІК», одразу зрозуміла: це саме та музика, яка якнайкраще передає емоції неоднозначного вибору, який часто стоїть перед балеринами на шляху до успіху.

- Часто балерини нещасливі в особистому житті, бо професійна кар’єра багато в чому обмежує, породжує неймовірну кількість травм, що може спричинити неможливість мати дітей… Тим не менш, одному Богу відомо, що чекає нас завтра. Тому треба насолоджуватися кожним днем. І в гонитві за кар’єрою не позбавляти себе людських почуттів. Саме такий задум нашої спільної відеороботи з режисером Оленою Вінярською та лідером «ТІК» Віктором Бронюком.  

Сама пісня «Злива», як розповідає Віктор Бронюк, бере початок в атмосфері його віршів з книги під назвою «Без звуку».

– Видати книгу досі не вистачає часу. Маю ексклюзивний примірник в єдиному екземплярі, який мені подарувала на день народження дружина Тетяна. Титульний вірш цієї книги і став основою пісні, - каже артист. - Ми презентували  «Зливу» під час туру «ТІК» «Нове та Найкраще». Вперше зіграли її на сході України.

Цікаво, що під час запису композиції на студії за вікном пішла справжня злива. Тож музиканти гурту одразу вискочили надвір з мікрофоном.

- Я навіть записав історичне відео, яке викладене на нашій офіційній сторінці у Facebook. Гадаю, то був добрий знак. Тож, у фінальній версії пісні звучить реальна злива,- звертає увагу на ексклюзив Віктор Бронюк.

За час зйомок кліпу Віктор Бронюк та Христина Шишпор встигли здружитися. Спілкуючись, багато обговорювали, як кожному дався його професійний успіх.

- Я вперше  потрапила у театр опери та балету, коли мені було чотири роки. Мене привела бабуся і то став доленосний для мене похід. Був балет «Лебедине озеро» і як зараз я пам’ятаю свої думки. Дивилася і думала: як же я хочу бути тією принцесою-лебедем. Навіть уявити собі у той момент не могла, що моя мрія здійсниться, - ділиться Христина Шишпор. – Перший раз на сцену оперного театру я вийшла, коли мені було 10 років. Те відчуття не описати словами! Ти – маленька дівчинка, а все навколо таке велике… Коли потім сильно захворів мій батько, я хоч і була маленькою, але розуміла, що йому недовго залишилось. І він сказав мені: «Нічого не бійся! Йди вперед і ти досягнеш великих висот!»

Досягнувши мети, ставши примою-балериною та заслуженою артисткою України, Христина Шишпор зуміла стати щасливою і в особистому житті.

Її чоловік – відомий український футболіст, воротар київського «Динамо» Георгій Бущан. Христина старша за чоловіка на 9 років, але у своїх інтерв’ю постійно відзначає, що різниці у віці аж ніяк їхня пара не відчуває.

Зірки одружилися у 2014 році. Того ж року Христина народила доньку Юлію.

Розповідаючи про свою 4-річну принцесу прима-балерина відзначає, що була би щасливою, якби її донечка успадкувала танцювальний хист і захотіла б стати балериною. Христина могла б поділитись безцінним досвідом та фірмовими порадами, які знає, як ніхто інший.

Відзначимо, для Христини Шишпор зйомки у кліпах не в новинку.

Два роки тому саме прима-балерина зіграла головну роль у одному з найуспішніших кліпів Олега Винника – «Ніно».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up