За ніч виявили 10 п'яних водіїв. Один із них «заробив» 7 адмінматеріалів

За ніч виявили 10 п'яних водіїв. Один із них «заробив» 7 адмінматеріалів

Цієї ночі патрульні склали адміністративні матеріали на 10-х водіїв напідпитку. Один із них влаштував перегони та сварку з «копами». У результаті чоловік отримав 4 постанови та 3 протоколи.

Десятьох нетверезих водіїв виявили в ніч з 1 на 2 липня. Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

Про один із випадків поліцейські написали детально.

— Особливо зухвало поводив себе керманич Opel Vectra, автомобіль якого інспектори патрульної поліції помітили близько 1-ї години ночі на вулиці Липовецькій. Водій легковика здійснював маневри, не вмикаючи покажчиків повороту. Поліцейські спробували зупинити порушника, та на сигнали про зупинку він не реагував, рухаючись з численними порушеннями ПДР. Інспектори продовжили переслідування і шляхом блокування автівки водія зупинили на вулиці Гонти. У 38-річного керманича виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітка вимова, почервоніння обличчя. Йому запропонували пройти освідування на місці зупинки. У відповідь громадянин спробував утекти, вчиняючи злісну непокору та вживаючи нецензурну лайку, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Інспекторам все ж вдалося вмовити чоловіка пройти огляд в медичному закладі, але безпосередньо в наркодиспансері він відмовився від проходження огляду у присутності лікаря-нарколога.

У результаті на чоловіка склали чотири постанови:

  • за частиною 2 статті 122 КУпАП — невикористання покажчиків повороту,
  • за статтею 122-2 КУпАП — не зупинка на вимогу,  
  • за частиною 1 статті 126 КУпАП — непред'явлення документів,  
  • за частиною 4 статті 126 КУпАП — позбавлений права керування.

А також протоколи:

  • за статтею 130 КУпАП — керування напідпитку,  
  • за статтею 173 КУпАП — дрібне хуліганство,
  • за статтею 185 КУпАП — злісна непокора працівникам поліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Мучко

    на привокзальную днем пусть приедут
  • Максим М-сим

    Це тільки 10, яких виявили, а скільки їх їздять, що дня, і що ночі...!!! Тварі...🐍🐍🐍🐍.
  • Svetlana Kirilenko

    Важко живеться на Україні п'яні за кермом і штрафи мають за що платити
    А скільки горя приносять іншим людям
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up