Ямпільчанин обіцяв незаконно переправити через кордон двох чоловіків

Ямпільчанин обіцяв незаконно переправити через кордон двох чоловіків
  • В Ямполі Вінницької області чоловік за 10 тисяч доларів США обіцяв незаконно переправити через кордон двох людей.
  • Йому загрожує до 9 років тюрми.

Як інформують в обласному главку поліції, обвинувачений на надувному човні планував переправити двох ухилянтів через транскордонну річку Дністер. Свої «послуги» він оцінював у п'ять тисяч з одного «клієнта». 

— Наразі відповідний обвинувальний акт з матеріалами досудового розслідування слідчі скерували до суду, — зазначають у відомстві.

Відео дня

За вчинення злочину, передбаченого третьою чатсиною статті 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) зловмиснику загрожує до 9 років позбавлення волі.

Довідка:

Канал незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон викрили в березні цього року слідчі Могилів-Подільського районного відділу поліції спільно з працівниками Державної прикордонної служби України за процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури.

Нещодавно, нагадаємо, ми розповідали про вінничанина, який пропонував своїм клієнтам стару схему — в гідрокостюмах пливти через річку до Молдови. Деталі ТУТ.

Схема з гідрокостюмами не нова. Для прикладу, у матеріалі: Допомагали ухилянтам, а тепер під вартою: затримали організаторів «втеч за кордон», ми розповідали про двох вінничан, які в такий спосіб хотіли заробити.

До речі, на Закарпатті з країни через річку у гідрокостюмі хотів втекти наш земляк. Тільки йому організатори схеми щей до костюма дали надувне коло. Деталі: Вінничанин на надувній камері хотів перепливти річку та потрапити до Румунії

 

Читайте також:

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Уродженця Вінниччини звинувачують у тероризмі. Він допомагав окупантам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up