Вінничанин зірвав з дівчини золото та вибив зуб поліцейській. Чому він побитий?

Вінничанин зірвав з дівчини золото та вибив зуб поліцейській. Чому він побитий?
  • Злодій у Вінниці на проспекті Юності намагався зірвати ланцюжок з дівчини. Його наздогнали та викликали поліцію.
  • Жінці-копу дебошир вибив зуб під час затримання.
  • Правопорушника привезли в кайданках у віддіділок, але й там він не заспокоївся - матюкався та погрожував поліції.

У суботу, 4 серпня 2018 року,  близько 21.20 до поліції надійшло повідомлення від 27-річної вінничанки про те, що на проспекті Юності якійсь хлопець силою намагався зірвати з неї золотий ланцюжок. За інформацією поліції, чоловік потерпілої та перехожі наздогнали зловмисника та викликали поліцію.

Як кажуть у відділі комунікації вінницької обласної поліції, затриманий поводився агресивно та чинив опір працівникам патрульної поліції, які прибули на виклик. Він декілька разів вдарив в голову поліцейській, внаслідок чого вибив їй зуб, заподіяв забій щелепи та рану правої щоки.  Щоб доставити правопорушника у відділ поліції, довелося застосовувати кайданки. 

— Затриманим виявися 27-річний вінничанин, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. У відділі поліції затриманий поводив себе неадекватно, тому йому запропонували пройти медичне освідування на наркотичне та алкогольне сп’яніння, від якого він відмовився. Спілкуючись зі слідчими, зловмисник виражався нецензурною лайкою, погрожував їм та намагався втекти. Тікаючи, затриманий впав та отримав тілесні ушкодження, — розказує начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський.

Відео дня

За фактом слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ст. 15 ч.2 ст. 186 ККУ (замах на грабіж) та ч.2 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу).

—  Крім того, підозрюваний написав заяву про перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу. По цьому факту теж розпочали кримінальне провадження за ст.365 ККУ, в рамках якого перевіряють законність дій поліцейських та обставини отримання тілесних ушкоджень затриманим, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • SEM STS 72

    Так раньше был мусорской безпридел,сейчас ничего неизменилось,только форма и название!!!Представить только,так убегал-аж покалечился!Мало их блядей стреляют,а так бы нервалась бы туда разная быдлота.На полях надо пахать а не на приусах кататься и зарплату гребсти- кстати с наших с вами карманов!

    Vladimir Sviridov reply SEM STS 72

    ну а кто ж тогда воров мошенников и убийц ловить будет?
  • Vladimir Sviridov

    если б у нас судебная и исполнительная власть работали как положенно то можно было бы твердо сказать што зря отменили смертную казнь, но увы,  приходится терпеть увиличивающийся с каждым годом бандитский прошарок общества, так как ни исправительная ни судебная ни исполнительная власть не работают
  • Daily

    Умом кацапов не понять, Аршином общим не измерить. Лавров сказал: «Дебилы, бляТь». И в это надо, только верить.
  • Oleksandr Stoliarov

    "Тікаючи, затриманий впав та отримав тілесні ушкодження, — розказує начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський"

    В чому різниця між старими мусорами і новими мусорами? Ті били затримаих і ці так само - ублюдки

    Vladimir Sviridov reply Oleksandr Stoliarov

    а чому із злочинцями панькатись, злочинці - нелюди а значить прав людини не повинні мати, шкода тільки що дуже часто затримують невинних і далеко не завжди  карають винних

    Oleksandr Stoliarov reply Vladimir Sviridov

    Раджу довбойобам читати Конституцію, а також бажаю, шоб тебе разок прийняли по бєзпрєдєлу, хєрой
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступник мера Гнівані знову попався на розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up