Тягнули за волосся і били ногами: 14-річна вінничанка з подругами мордувала знайому

Тягнули за волосся і били ногами: 14-річна вінничанка з подругами мордувала знайому
  • У Фейсбуці виклали відео побиття дівчини, яке зібрало більше 13 тисяч репостів.
  • На кадрах три неповнолітні жорстоко б'ють дівчину, фільмуючи мордування на камеру телефону. 
  • Усе відбувалося у селі Хажин Бердичівського району. А фігуранти справи - з нашої області. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за вказаним фактом. 

«Я хотіла повернути з ним стосунки, а потім прочитала вашу переписку», — із цих слів за кадром, почалася суперечка між дівчатами. Кому має належати хлопець,троє неповнолітніх через побиття пояснювали іншій. «Крістіна, з коліна її в..би, по голові не бий, бо ти її заб'єш!» — жорстокі вказівки розлюченої кривдниці на ненормативній лексиці вражають. Оскаженілі дівчата, попри благання потерпілої, б'ють її ногами по тілу і по голові, тягнуть за волосся. Зупиняються, коли у дівчини обличчя і одяг залитий кров'ю. Жахливі тортури фільмують на телефон. Згодом це відео розповсюджують соцмережами.

Поліція про побиття дізналася від матері потерпілої. За словами представниці  відділу комунікації поліції Житомирської області Ольги Номерчук, 18 лютого до Бердичівського відділу поліції звернулась жителька району та повідомила про побиття її 14-річної доньки. Свою заяву жінка підтвердила відеозаписом із Фейсбуку. 

Відео дня

У  ході слідства, між чотирма школярками, 2005 року народження, виник конфлікт через хлопця. Усі четверо знайомі між собою та підтримували стосунки, хоч і мешкають у різних місцях та навчаються у різних школах.

17  лютого троє дівчат призначили зустріч іншій для розмови. Разом відійшли у безлюдне місце поблизу закинутої будівлі у с. Хажині Бердичівського району. Там спілкування між школярками швидко перейшло у побиття потерпілої. Під час цього одна з кривдниць усе фільмувала за допомогою мобільного. Згодом, ввечері цього ж дня, виклала запис у соціальну мережу. Травмована дівчина повернулась додому та розповіла про все матері, а та звернулась у поліцію.

— Усі учасниці конфлікту відомі. Це мешканки райцентру, села Хажина Бердичівського району та села Жежелів сусідньої Вінницької області. Потерпіла навчається разом з однією із кривдниць, з іншими познайомилась теж через неї, — розповідає начальник сектору ювенальної превенції ГУНП Наталія Гончарук. —  Двоє із цих дівчат уже потрапляли у поле зору поліції: одна через втечу з дому, інша — підозрювана у вчиненні крадіжки.

Голова Жежелівської сільської ради Євгенія Слюсаренко теж не дає позитивних характеристик кривдниці.

— Дівчині лише чотирнадцять років, а в неї за плечима були крадіжки, розбої та інші злочини. Виховується в неблагонадійний родині. У нас в селі вона не прописана, часто приїздить у Жежелів до бабусі, — розповідає голова.

За словами представниці прес служби Житомирської  поліції, постраждала дівчина з численними тілесними травмами знаходиться вдома, також проходить медичну експертизу. 

Поліцейські попередньо кваліфікували дії неповнолітніх як хуліганство. Дівчат доставили до Бердичівського відділу поліції для проведення необхідних слідчих дій. Тож нині усім трьом загрожує кримінальна відповідальність за травмування подруги. Також ювенальні інспектори проводять відповідну роботу з родинами неповнолітніх.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (380)
  • Галина Жогалева

    это просто  не доразвитые дети которыми не занимаются родители ..
  • Осадча Анна

    Жоден мужик не вартий от такого садизму! Це не дівчата, це казна що....Робила царевна в ночь, не то сына, не то дочь.....,куди котиться світ. Я вважаю, що цим дівчиськам за групове довічне дати, і щоб іншим неповадно було. І нехай би просиділи всю свою молодість і красу за гратами!!!!!! Бунтарки....я би так відпиздида на місці мами постраждалої, що вона одна з третьою на #опу ще б довго не сіла і зробила би все так, що навіть би побоїв не змогли зняти!!!!! Ганьба!
  • Эдик

    В наше время девочки с 10 лет курят, пьют пивасик, занимаются сексом и дерутся как дворняги. Увы матриархат к добру не приведет
  • Эдик

    В наше время девочки с 10 лет курят, пьют пивасик, занимаются сексом и дерутся как дворняги. Увы матриархат к добру не приведет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up