Сім адмінматеріалів отримав п'яний водій, який влаштував «перегони з копами»

Сім адмінматеріалів отримав п'яний водій, який влаштував «перегони з копами»
  • Керманич перевищував швидкість, виїжджав на зустрічну та в темну пору доби не вмикав поворотів.
  • Затримати чоловіка вдалося не одразу, він тікав від поліції. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Інцидент стався вночі 1 грудня. Патрульні подали водіїв «ВАЗ-217030», який порушував ПДР, сигнал про зупинку.  Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

— На сигнал поліцейських про зупинку порушник відреагував лише збільшенням швидкості і спробою втечі, при цьому неодноразово створював аварійні ситуації. На якусь мить автомобіль зупинився, патрульні підбігли до нього, але водій знову натиснув на педаль газу. Патрульні знову почали переслідування, — йдеться у повідомленні. — На допомогу інспекторам прибув ще один екіпаж. Охоронці порядку затримали правопорушника після зупинки його автівки біля одного з приватних будинків в селі Махнівка. 

Водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, але пройти огляд у лікаря відмовився.

Відео дня

У результаті на 26-річного водія інспектори склали ряд адмінматеріалів:

  • за керування напідпитку,
  • за не зупинку на вимогу поліцейських,
  • за створення аварійної ситуації,
  • злісна непокора,
  • рух по зустрічній смузі та без покажчиків поворотів,
  • відсутність посвідчення водія.

Добре, що така поведінка керманича не призвела до нещасного випадку і ніхто не постраждав. Бережіть себе та оточуючих. Не сідайте п'яними за кермо. 

 

Читайте також:

Вздовж доріг області невідомі вирізали дерев на майже 12 мільйонів гривень

Вінничанин пів року виготовляв та продавав наркотики. Вину визнав частково

Взяли «на гарячому». На хабарі у тисячу доларів попався поліцейський

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Valerii Palaichev

    Повороты включал ,так что ненадо ляля
  • Микола Старшина

    Гроші дав і поїхав
  • Koto Fei

    А можно відмовитись і ні хто з поліціі не зможе заставити пройти перевірку на алкоголь у мед закладі?

    Володимир Бут reply Koto Fei

    cт130 куап
  • Константин Карачун

    А ничего что должны были только за что-то одно наказать? Что за бред? Как они докажут что этот недоносок был за рулём? Почему пьянка - админка, если это криминал?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up