Підлітки вкрали автомобіль, розбили і кинули в полі

Підлітки вкрали автомобіль, розбили і кинули в полі
Працівники ямпільської міліції продовж декількох годин затримали трійцю молодиків, котрі вночі вкрали автомобіль «ВАЗ-2106» з приватного подвір’я 30-річного місцевого жителя

Близько 8:30 ранку 30-річний житель Ямполя повідомив правоохоронцям, що з його подвір’я хтось вкрав автомобіль.
Зі слів начальника Ямпільського райвідділу міліції Сергій Гаджука, на пошуки зловмисника задіяли всіх працівників підрозділів та ДАІ. Побитий автомобіль зі спущеним колесом знайшли недалеко від райцентру. Невдовзі були затримані троє юнаків, причетних до крадіжки. Ними виявились місцеві жителі, двом з яких 15 та 17 років.
Зі слів злодіїв, їм просто захотілось покататись, і побачивши автомобіль на сусідньому подвір’ї, вони зламали замок в дверцятах і проникли в салон. Далі просто з’єднали дроти запалювання та поїхали. Так як юнаки не мали навиків керування, їхня поїздка закінчилась зіткненням з деревом. В результаті чого побилось крило автівки. А нічна подорож трійці закінчилась на полі пробитим колесом. Хлопці покинули автомобіль серед поля, адже необхідних інструментів щоб поміняти колесо на запасне в салоні не знайшлось.
Як пізніше виявилось, один із затриманих – 15-річний підліток, причетний ще до одного злочину. Перед тим, як вони з товаришами вчинили крадіжку, він поцупив із відкритого салону автомобіля «Опель Віверо» флешку, цигарки та ніж.
Проти зловмисників відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. За даний злочин їм «світить» до 5 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    клоуни. а загнати в гаражик і потихенько розібрати... запчасті на базар... і копійчина. погуляти на новий рік!
  • Anonymous

    Милиционеры - молодцы в данном случае... Оперативненько...
  • Anonymous

    Начало положено... А там глядишь - и в президенты какой-то страны можно...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up