Один удар. Посадили на 11 років за вбивство хлопця, який розбороняв бійку

Один удар. Посадили на 11 років за вбивство хлопця, який розбороняв бійку
  • Убили 21-річного юнака рік тому на залізничному вокзалі в Рудниці.
  • Він втрутився в бійку чужих йому людей, намагався розборонити.
  • В сутичці хлопець отримав смертельний удар ножем в груди.
  • Днями убивці, що тоді втік на поїзді, винесли звинувачувальний вирок.

До 11-ти років ув'язнення засудили 39-річного мешканця Кіровоградщини, який в липні минулого року на залізничному вокзалі в Рудниці Піщанського району заколов 21-річного хлопця.

Це сталося о треті й ночі. Як згодом з’ясувало слідство, убитий юнак розбороняв бійку місцевих з пасажиром поїзда. Останній і наніс йому смертельне поранення,  після чого вскочив у свій вагон і поїхав.

Оперативникам вдалося встановити всі обставини подій і розшукати винуватця смерті мешканці Рудниці через три місяці, в жовтні минулого року. Весь цей час тривало досудове розслідування й судове слідство. І ось, днями, як розповіли у відділі комунікацій обласної поліції, вбивці винесли звинувачувальний вирок. Дали солідний строк, хоча він казав, що убив ненавмисно.

Відео дня

Його сутичка річної давнини зав’язалася на платформі. Кіровоградець повертався поїздом додому з відпочинку і поконфліктував з групою місцевих чоловіків під час стоянки потяга. В цю бійку втрутився юнак, який врешті став потерпілим у справі вбивства. Він намагався розборонити чоловіків і в процесі отримав один удар ножем у груди, який став для нього смертельним. Хлопець помер на місці.

Від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі — про таке покарання за умисне вбивство говорить Кримінальний кодекс України. Тож винуватець смерті 21-річного юнака з Рудниці не отримав максимальної кари. Йому дали 11, бо признався в скоєному, каявся.

Як він пояснив свою втечу з місця злочину? Не знав, що наніс смертельний удар, тому, мовляв, і поїхав на поїзді далі разом зі своїми родичами. Ось фото убивці, зроблене після затримання і затушоване поліцією:


Читайте також:

Квартирнику, що виніс речей з одного дому аж на 300 тисяч, дали 5 років

Видер сумку з доларом і копійками. Як судили нефартового вуличного грабіжника

Не дали довічного. Засудили АТОвця, який кинув гранату в будинок колишньої

Серійного злодія-«мажора» відпустили. Бо він просився та правосуддя допомогло

Смертоносні колії і вагони. Люди не знають елементарних правил безпеки
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up