Довічне отримали чоловіки, які вбили подружжя Тарасових на Старому Місті та підпалили їх хату

Довічне отримали чоловіки, які вбили подружжя Тарасових на Старому Місті та підпалили їх хату
  • Зловмисники дізналися, що літнє подружжя має чималу суму коштів. Нажива спонукала їх до тяжкого злочину, за яке вони отримали відповідне покарання.

Законної сили набув вирок рішенням апеляційного суду. За вбивство двох пенсіонерів підсудні отримали довічне позбавлення волі. Злочинці з Вінниці. Про їх зухвалий злочин розповіла прокуратура Вінницької області.

Сталося все у 2017 році. Тоді підсудні вбили чоловіка та жінку, забрали з оселі велику суму коштів, а самий дім підпалили.

— Один зі злочинців, дізнавшись від знайомої про наявність у літнього подружжя значної суми коштів, з метою власного збагачення вирішив ними заволодіти, — зазначають у повідомленні. — Реалізуючи злочинний умисел разом із раніше судимим за вчинення умисного вбивства співучасником, який мав не зняту і не погашену судимість, у вересні 2017 року, діючи умисно, усвідомлюючи явну фізичну перевагу над людьми похилого віку, вбили подружжя та заволоділи коштами потерпілих у сумі п'ять тисяч доларів США, дев'ять тисяч євро, дві тисячі гривень та золотими виробами.

Відео дня

Також бандити намагалися замести сліди та підпалили житловий будинок потерпілих.

У прокуратурі імен не називали, але про цей злочин ми писали неодноразово. Вирок отримали раніше судимі Андрій Савчук та Семен Глушко. 

У вересні 2017-го від рук названих бандитів загинуло подружжя Тарасових, що мешкало в приватному будинку на Старому Місті. На пенсіонерів скоїли розбійний напад, побили, зв’язали і підпалили в хаті…

Пригадати цю історію та хід розвитку розслідування справи можна у наступних матеріалах:

 

Читайте також:

Загрожує до восьми років ув’язнення. У Вінниці затримали 16-річного збувача амфетаміну

Вінничанин намагався передати до в'язниці психотропи. Не вийшло

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Таня Сологуб

    Жахіття якесь
  • Joyful Ojoma

  • Дар'я Крісько Хмелюк

    Який позор, п'ять років не могли посадити та ще і довічно їх годувати.

keyboard_arrow_up