На Гайсинщині жінка дерев'яною качалкою побила чоловіка. Його рятують лікарі

На Гайсинщині жінка дерев'яною качалкою побила чоловіка. Його рятують лікарі
  • Не доводьте жінок до сказу. Бо може статись те саме, що в родині на Гайсинщині.
  • Там під час сварки дружина дерев'яною качалкою побила чоловіка.
  • Він — в лікарні, вона — у слідчому ізоляторі.

У суботу, 17 червня, поліцейські Гайсинського районного управління поліції затримали 48-річну жительку Краснопільської територіальної громади. Жінці за побиття чоловіка загрожує до 8 років ув'язнення. 

В обласному главку розповіли подробиці.

— Повідомлення про злочин надійшло до поліції від сусідів потерпілого близько 10.30. Поліцейські встановили обставини події та на місці злочину затримали зловмисницю, — каже начальник Гайсинського районного управління поліції Володимир Цвігун.

Відео дня

З’ясувалось, вранці між нею та чоловіком виник словесний конфлікт, в ході якого підозрювана дерев'яною качалкою завдала декілька ударів по голові потерпілого.

— Наразі чоловік перебуває в лікарні. Жінка затримана та поміщена до ізолятора тимчасового тримання, — зазначають у відомстві.

Слідчі повідомили їй про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Речовий доказ — дерев'яну качалку — вилучили.

Довідка: Згідно статті 121 Кримінального кодексу України, за умисне тяжке тілесне ушкодження передбачене покарання до 8 років позбавлення волі. 

 

Читайте також:

Усе може початися з ревнощів: чому важливо розпізнавати насильство

Як діяти у випадку домашнього насильства: у Вінниці встановили ще п’ять «червоних лавок»

Деспот у домі: вінничанину за знущання над дітьми та дружиною повідомили про підозру

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Сергей

    Кобылы в последнее время потеряли берега,на сайтах знакомств занимаются проституцией))). Показал бы фото блядей, но ну их нах....
  • Сергей

    ВВиннице таких практически в каждой многоэтажке есть,только мужчины не обращаются в полицию. Баба кобыла это зло! Лучше несколько раз месяц иметь проститутку, на сайте знакомств их 99 %. Хотя там пишут что ищут отношения. Проститутка хоть живой будешь,жена может убить!

keyboard_arrow_up