Pianoбой у Вінниці заспівав Імаgine Леннона та пісню Скрябіна

Pianoбой у Вінниці заспівав Імаgine Леннона та пісню Скрябіна
Вінничани наспівались із Дмитром Шуровим та подарували на згадку мініатюрний рояль з квітами. Концерт в підтримку нового альбому "TAKE OFF" музиканта, родом з Вінниці Дмитра Шурова відбувся 14 листопада в пабі «BeefEater».

- У мене зазвичай дуже гарний настрій, але останнім часом у світі відбуваються шалені речі. І світ змінюється. Просто зараз ми набагато швидше це відчуваємо і бачимо. І мені здається, що єдине, що зможе всіх врятувати -  це музика. І я хочу почати цей концерт із пісні особливої людини, яку звуть Джон Леннон,  з пісні «Імеджін», яка не має кордонів і рас, не має політики і релігії, - звернувся Шуров до публіки на початку концерту.

Цього ж дня пісню Леннона виконав невідомий піаніст біля стін театру «Батаклан» в Парижі. Одного із місць де напередодні вночі відбувся теракт, жертвами якого стали біля 140 осіб.

Відео дня

Через збій графіку фестивалю Artgnosis, концерт Шурова почався із майже годинним запізненням.  Спочатку Дмитро заспівав вінничанам пісні з нового альбому, який вийде в кінці листопада, після завершення концертного туру. Та складалось враження, що пісні для публіки вже давно не нові: зал активно підспівував.

Почувши вокальні здібності публіки Піанобой продовжив співати із залом свої хіти: «Відьму», «Этажи». Одна із «фішок» Піанобоя – виконувати свої пісні на концертах по-новому.  

- Вместе попоем и помечтаем, о стране, что никогда не станет раем, - сказав Піанобой і затягнув разом із залом свій головний патріотичний хіт «Родина». За клавіші в цей час сіла його сестра, Ольга Шурова.

На концерті фани надарували Дмитру портретів, та навіть мінініатюрний рояль з квітами.

Наостанок  заспівав пісню Скрябіна «Очі, бризкають шампанським».  Наступного разу Шуров запропонував зустрітись у театрі.

- Там буде інша обстановка, пограємо на роялі, поспіваємо ще більше. Але пообіцяйте, що прийдете, - каже Дмитро. Зал схвально зааплодував. На тому й домовились.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Коцерт був чудовий, отримала масу позитиву, чудовий настрій, було круто.
  • Наталя Гордій

    Ольга-його сестра!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up