Вінницька влада пропонує майданчик для бізнесу, який закрився через обстріли

Вінницька влада пропонує майданчик для бізнесу, який закрився через обстріли
  • З початком війни в Україні, багато підприємств призупинили роботу. Втім, наразі, задля підтримки економіки, вони починають відновлювати діяльність.

Вінниця готова запропонувати відповідні майданчики тим підприємствам, які мають бажання переїхати на мирну частину України. Про це повідомляють у вінницькій мерії.

«Я переконаний, що економіка повинна працювати, щоб люди могли отримувати заробітну плату, щоб сплачувалися податки, які, в першу чергу, направляються для оборони нашої країни і Вінниці зокрема», — каже Сергій Моргунов.

У Вінниці відновило роботу підприємство — не в тому об’ємі, як в мирний час. За словами Моргунова, маємо надію, що ситуація буде з кожним днем стабілізуватись. І це підприємство швидко відновить ті потужності, які були

Відео дня

Міський голова подякував керівництву підприємства, адже це важливий внесок у роботу економіки Вінниці, України.

«Ми повинні розуміти, що це трагічна ситуація найперше для таких міст, як Харків, Маріуполь, Суми, Чернігів, Миколаїв, Київ і багато інших. Там не те, що виробництва, там життя як такого немає, тому що люди постійно знаходяться під обстрілами, деякі міста на межі гуманітарної катастрофи, під загрозою повного оточення та постійних авіаударів».

Сергій Моргунов зазначив, що певні підприємства шукають, куди переїхати на території більш-менш спокійної частини України.

«Вінниця до цього готова. Ми можемо запропонувати відповідні майданчики не лише для налагодження виробництва, а й для офісів, складських приміщень для облаштування логістики тощо. Звичайно, ці можливості не безмежні, але ми, спільно з Вінницькою обласною радою та Вінницькою військовою-цивільною адміністрацією готові запропонувати потенційним підприємствам чи фірмам такі можливості. Наше завдання — створити умови для налагодження робочого процесу та допомогти людям адаптуватися у Вінниці. З врахуванням пільгових режимів взаємовідносин по оподаткуванню у межах повноважень Вінницької міської ради або місцевого самоврядування».

 

Читайте також:

Вінницький «Прозорий офіс» відновлює прийом громадян. Але спершу просять телефонувати

Допомога вагітним вінничанкам та біженкам, консультації онлайн: медцентри працюють безплатно

Як впоратися із «провиною» вцілілого: у МОЗ дали поради

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Natalia Boyko

    Ніколи не поважали ні Вінницю,ні Вінничан.Які історичні споруди знищили.Віддали під ресторани і розкіш.!!!
  • Ольга Білоус

    А можна це все робити таємно ,щоб ще не прийшлось далі евакуювати?

    Любов Панасюк reply Ольга Білоус

    Ольга Білоус вони щеб адресу сказали куди перевезуть.
  • Геннадий Куценко

    Люди шукають розвантажувальні жилети та броннікі,а ви про що думаєте!

    Геннадий Куценко reply Геннадий Куценко

    Борис Ерёмин а те кто там?можно и прикупить материалов,а люди сделают.

    Борис Ерёмин reply Геннадий Куценко

    Геннадий Куценко все они правильно думают.  У людей закончились запасы материалов и волонтеры за бесплатно вечно работать не могут,  у них тоже семьи есть. Чтобы и дальше разгрузки и ботинки шилась,  должны быть госзаказы,  а для этого налоги должны идти. На востоке куча заводов,  которые нужно эвакуировать,  а у нас куча людей остались без работы + переселенцы.  Выиграют все.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

    Денис Татарников reply Новини Вінниці на 20хвилин

    Новини Вінниці  на 20хвилин  шановні вісники, не пишіть шо де коли і в кого, не наражай нас на небезпеку не вказуйте нічого в новинах, просто все добре.

keyboard_arrow_up