Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (2 - 8 серпня)?

Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (2 - 8 серпня)?
  • На минулому тижні зміцнення національної валюти до іноземних продовжилося. При цьому долар встановив новий річний мінімум щодо гривні.

За традицією, на початку кожного місяця нерезиденти конвертують отримані дивіденди, купуючи валюту. Це може трохи зміцнити позиції покупців на міжбанківському валютному ринку, однак навряд чи зможе переломити усталений спадний тренд по долару. Про це повідомляє сайт Курс.

Зростання пропозиції валюти від експортерів, перш за все, продавців агропродукції, буде тільки збільшуватися. Тому можна не сумніватися в тому, що гривня спробує наступного тижня встановити нові річні максимуми по відношенню до долара.

  • Готівковий долар на наступному тижні буде торгуватися в діапазоні 26,70-27,10 гривень, ймовірність виходу з нього невелика.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і зміни курсу долара до гривні. Діапазон коливань євро у світі зміщуємо вгору: 1,1720-1,2060 долара за євро.

Відео дня
  • В Україні готівкове євро будуть продавати за ціною від 31,50 до 32,10 гривень за одне євро.

Російський рубль на наступному тижні в черговий раз спробує вийти вниз з коридору 73-75 рублів за долар. І якщо нафта продовжить рости в ціні, а американський долар - падати до інших валют, то шанси у рубля досить непогані.

  • В Україні ціна готівкового рубля залишиться в межах діапазону 3,60-3,70 гривні за 10 російських рублів.

А ось по чому сьогодні продають валюту в Вінниці:

 


Читайте також:

Дим на колишньому молокозаводі. Сім пожежних машин гасили склад «Соняху»

Блокування карти за два перекази на п'ять тисяч гривень: роз'яснення НБУ

Українців почали штрафувати за збір чорниці та лохини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up