Рева розказав, чому українцям не вистачає грошей. Реакція соцмереж

Рева розказав, чому українцям не вистачає грошей. Реакція соцмереж

Громадяни України витрачають більше половини своїх доходів на продукти не тому, що дуже мало заробляють.

Міністр соцполітики України Андрій Рева прокоментував в ефірі одного з українських телеканалів  свіжу статистику. Згідно з цими даними, громадяни України тепер витрачають на їжу набагато більше грошей, ніж раніше, але вони стали купувати менше їжі, оскільки багато продуктів різко підскочили в ціні.

Рева порівняв українців з німцями, у яких зарплати в десятки разів більше, і заявив, що громадяни Німеччини витрачають на їжу лише 14 відсотків доходів, а українці - більше 50 відсотків.

«Німці їдять небагато по-іншому. У них інший раціон. Їх культура харчування дуже відрізняється від нашої. З огляду на, що ціни на продукти приблизно однакові в Німеччині та Україні. Вони (німці) їдять менше не тому, що у них немає можливості, а тому що така культура », - заявив Рева, забувши сказати, які зарплати в Україні і Німеччині.

Відео дня

Реакція вінничан на таку заяву свого земляка в соцмережах не забарилась:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Сашок. С.Корпан.юк.

    Министр соцполитки Рева - борцун за здоровое питание нации и стройные фигуры "детей покрышек", в 2016 году получал 40494 грн. заработной платы в месяц. И на еду он тратил 50% своего дохода, т.е., как учили нас семья и школа - 20 000 грн.

    Среднестатистический брутто-немец на должности госслужащего зарабатывает 3962 евро в месяц, или 118 860 грн. И тратит он на капусту с сосисками - 14%, т.е. - 16 640 грн.

    А моя соседка - пенсионерка Клавдия Ильинишна, получая пенсию в 1645 грн., соответственно тратила на еду - 822 грн. (Как и Розенко - 50%)

    Так вот, в задаче спрашивается: кто, с*ка, жрет больше?
  • Сашок. С.Корпан.юк.

    Звоню Реве,и чавкаю в трубку.
  • Сашок. С.Корпан.юк.

    Хватит красть? Нет, хватит жрать!
  • Анонім

    А немцы когда к нам приезжают, то жалуются, что у нас всё дорого. Они же люди скрупулёзные и экономные.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up