Банки за квітень-2015: Нових проблемних немає. Хоча…

Банки за квітень-2015: Нових проблемних немає. Хоча…
За підсумками квітня, Нацбанк від 7 квітня, коли оголосив про введення тимчасової адміністрації в Укргазпромбанку (вкладів фізосіб на 636 млн.грн.), нових проблемних не озвучив. Він став 14-м, який став таким з початку цього року. Триває пошук інвесторів для цього новачка, а також для банку «Київська Русь».

Дельта банк на ліквідацію поки що вирішено не відправляти, а продовжити у ньому роботу тимчасової адміністрації до вересня ц.р.

З*явились оптимістичні новини для ВАБ- та Імекс- банків: в них почались виплати заборгованих коштів. Вкладники ВАБ-банку продовжують активно домагатись відміни рішення НБУ про ліквідацію цього банку. Фонд гарантування вкладів фізосіб продовжив термін здійснення тимчасової адміністрації в Імексбанку до 26 травня ц.р. включно.  Вкладники з Вінницької області повинні звертатись до відділень Укрсоцбанку.

Крім того, вкладники Імексбанку, які є власниками карт MasterCard, для отримання коштів за картковими рахунками мають звертатися до відділень Укргазбанку.

Відео дня

 Активізувався банк «Фінанси і Кредит» і почав регулярно віддавати своїм вкладникам по 3 тис. грн. раз на тиждень і по 500 доларів з валютних депозитів. 

З*явились певні чутки щодо проблем навколо Укрексімбанку та Укрінбанку: у першого внаслідок необхідності держави погашати свої зовнішні борги, а у другого – свої зобов*язання перед кредиторами. Більше того: один із кредиторів, якому Укрінбанк винен 48 млн.грн., подав на нього скаргу до Нацбанку та Фонду гарантування вкладів фізосіб щодо визнання Укрінбанку проблемним. Реакції НБУ поки що не було. Як відомо зі звіту Нацбанку, Укрінбанк вже двічі протягом квітня звертався до НБУ з проханням надати стабілізаційний кредит. Згідно з офіційною квартальною звітностю, обсяг клієнтських коштів в “Укрінбанку” складає 5,7 млрд грн, з яких 3,1 млрд грн – кошти вкладників-фізосіб. Тому вінничанам-клієнтам цієї фінустанови можна з даної інформації зробити певні висновки…

Продовжуючи активний нагляд за комерційними банками, НБУ запланував найближчим часом нове стрес-тестування 10 найбільших українських банков. Дивись, щось і знайде…

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up