Вінниця в Instagram. Кращі фото за 25 - 30 березня

Вінниця в Instagram. Кращі фото за  25 - 30 березня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Вінниці. Пропонуємо ознайомитися з нашою добіркою кращих фото з Instagram тижня, що минає.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photo #photographer #photosession #photographervinnitsa #vinnitsa #vinnytsia #фотограф #фотографвинница #вінниця #фотографвінниця #гарнефото #красиваядевушка #photo_paradise_vn #ligh #lamps #лампы #свет

Відео дня

Допис, поширений Photo Paradise (@photo_paradise_vn) 22 Бер 2019 р. о 1:52 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений StaniSlavik (@pyasta__06) 27 Бер 2019 р. о 1:26 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

модель:@maryfabianska фотостудия:@red.photo.studio

Допис, поширений Евгения Бенедюк (@benediuk_ph) 20 Бер 2019 р. о 1:20 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фотосъемка для магазина белья 👙❤ Mua: @yanakoval_makeup 💄

Допис, поширений ФОТОГРАФ. ВИННИЦА (@photo.christina.may) 22 Бер 2019 р. о 8:43 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ukraina #vinnica #smak_film

Допис, поширений oleg smakovsky (@oleg_smak) 26 Бер 2019 р. о 8:50 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

История о моей супер спонтанной фотосессии. И как это было? Здесь без долгого предисловия и метафор, кратко и по сути, как пример того, что фотосессию можно сделать на ровном месте 😏 Несколько ребят решили снять свой клип. @dima_negorilyi @holovlyov Они собрали огромную команду в @zahark0 дома и начался творческий движ 📽️ А где движ там и я, иф ю ноу вот ай мин 😉 Так вот, залетаю к ребятам и вижу их. Вазоны (тут должна быть съёмка в Slow mo) Я вижу вазоны, вазоны видят меня. Искра. Буря ( романтическая музыка с 80- х) Неистовое желания кого-то там срочно отфотографировать. И тут вазоны пропадают.. На глаза мне попадается яркая @tetya_zhenya , а в голове уже миллион идей! Жду пока это чудное создание освободиться и в перерыве краду её в другую комнату. И вот здесь начинаться полный фото рэйв. Спонтанно, неожиданно и очень быстро мы делаем ню съёмку за 10 минут! Получается очень круто! Результат нашей экспресс фотосессии можете просмотреть выше 😊 Очень ценю такие съёмки и смелых людей, которые сразу ловят твою волну и вы уже движетесь по одному течению 😉 И кстати, там неполадочка случилась с моим telegram - каналом его заблокировали 😔 Но радость! Я создала новый😉 Вот только не знаю, надолго ли? Посоветуйте куда выгружать фотографии?

Допис, поширений Photographer Viktoria Kostruk (@kostruk) 28 Бер 2019 р. о 4:25 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вінниця - це ❤️

Допис, поширений Петро Порошенко (@poroshenkopetro) 27 Бер 2019 р. о 12:43 PDT

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Винничанин коренной

    kostruk, benediuk_ph обеим по 12 балов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up