ФОТО ДНЯ: у центрі Вінниці нацгвардійці демонстрували військове дефіле

ФОТО ДНЯ: у центрі Вінниці нацгвардійці демонстрували військове дефіле
  • «Фортеця Бахмут», «Гвардія», «Марш нової армії, «Україна переможе». Такі музичні композиції просто неба зіграли для містян вінницькі гвардійці. У своє професійне свято — День Національно гвардії України, військові дарували гарний настрій і містянам.

Як повідомляє військова частина 3008 Національної гвардії України, майже годину перехожі насолоджувалися неповторною духовою музикою. Гвардійці переконанні, що саме музичне мистецтво зміцнює патріотичний дух, прививає любов до української культури. Головною родзинкою музичного дійства став показовий виступ — військове дефіле.

«Ми захищаємо. Але наша зброя ще й музика. Військова музика є невід'ємною складовою частини нашого військового життя. Тому, у свій професійний день, вирішили для вінничан створити святкову атмосферу. Це так чудово грати для людей, даруючи їм радість та задоволення. Наш оркестр завжди готовий до нових виступів та підтримки містян в будь-який час», — каже начальник оркестру військовий диригент старший лейтенант В’ячеслав Павлюк.

Возможно, это изображение 5 человек, люди играют на музыкальных инструментах, люди стоят, труба и на открытом воздухе

Відео дня

Возможно, это изображение 11 человек, люди стоят, военная форма и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят, люди играют на музыкальных инструментах и на открытом воздухе

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Залишатися непомітними для противника: розвідник «Білка» про війну та перемогу

Війна очима військових: нацгвардієць «Кувшин» бачив, як висаджується російський десант

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Майя Гордеева

    Молодці земляки.
  • Віталій Суходоля

    Скільки можна св'яткувати?

keyboard_arrow_up