Флешмоб від вінницьких копів: марш регулювальників з дітьми (ФОТО,ВІДЕО)

Флешмоб від вінницьких копів: марш регулювальників з дітьми (ФОТО,ВІДЕО)
  • На Європейській площі відбувся о 12 годині, марш поліцейських
  • Це був флешмоб: вінничанам показали, які є жести регулювальників
  • Маленьким городянам подарували смаколики та «абетки» з правил дорожнього руху

Сьогодні, 22 березня, відбувся флешмоб з правил безпеки руху. Вінницькі копи показали городянам жести регулювальників, що є особливо актуальним на час ремонт Київського мосту та заторів в центрі міста.

Один з поліцейських розповів, що водії часто забувають жести регулювальників:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

— Мої колеги регулюють рух по Центральному мосту, на деяких ділянках вулиці Соборної. Певна частина водіїв розуміють, що значать жести регулювальників. Але більшості доводиться пояснювати: поліцейські на узбіччях розказують водіям, коли можна їхати.

Пропонуємо згадати жести регулювальників:

«Если палка смотрит в рот...»: пригадаймо сигнали регулювальника на перехресті

Під час флешмобу кілька десятків копів відпрацювали жести регулювальників, які вказуть в якому напрямку треба рухатися водіям за кермом, та коли потрібно зупинитися.

Previous Next

До того ж, на акції були присутні діти поліцейських. Вони проїхалися на велосипедах по Європейській площі та позаду копів пройшли своїм «маршем».

Це профілактичний захід, мета якого — нагадати про правила дорожнього руху. Зокрема, про жести регулювальників. Дітки, що були на флешмобі — це діти наших правоохоронців. Вони продемонстрували на своїх велосипедиках, що також підтримують та виконують правила дорожнього руху, — начальник сектору профілактики дорожньо-транспортного травматизму обласної Нацполіції, майор поліції Людмила Кузнєцова.

Під кінець акції, поліцейські подарували дітям смаколики та невеличкі буклети з правилами дорожнього руху. На початку тижня схожий флешмоб відбувся в Одесі та Миколаєві. А Вінниця передала естафету хмельницьким копам

Нагадаємо, що через затори в центрі міста змінили схему руху — поворот на Коріатовичів, якщо їхати у напрямку центру Вінниці, заборонений. Регулювати рух та розказувати про це водіям вийшов начальник вінницьких копів Редван Усеінов.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Задунайский Торонтуй

    Околачивать груши умеют на "ура". На очереди - в цирке выступать.

    "Смаколики", ага.
  • Oleksandr Stoliarov

    Опа, знову двомісячні піаряться. Мусора, чому після вашої появи - рівень злочинності у місті зашкалює?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up