Судитимуть водія Volkswagen, який на смерть збив жінку-квіткарку на Коцюбинського

Судитимуть водія Volkswagen, який на смерть збив жінку-квіткарку на Коцюбинського
  • Справу водія Volkswagen Caddy, який на смерть збив 75-річну жінку, що продавала квіти в кафе, передали до суду.

На розслідування ДТП правоохоронцям знадобилося близько двох місяців. Аварія на проспекті Коцюбинського, у якій загинула жінка, що продавала квіти в міських кафе та ресторанах, трапилася 8 серпня 2019 року. Тепер обвинувальний акт щодо водія Volkswagen Caddy, який втікав із місця ДТП, передали до суду. Про це дізнаємося з ухвали Вінницького міського суду від 2 жовтня 2019-го. Підготовче засідання призначили на 7 листопада.

Справа кваліфікована за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу. Максимальне покарання, яке загрожує водію — позбавлення волі на строк до 8 років.

Нагадаємо, на проспекті Коцюбинського водій Volkswagen Caddy на смерть збив жінку, яка переходила дорогу по «зебрі». Під колесами авто загинула 75-річна бабуся, яка продавала квіти в кафе та ресторанах. Квіти так і залишилися біля неї розкидані по всій дорозі.

Відео дня

Водій намагався втекти за кермом свого авто з місця аварії, але його затримав таксист — про це повідомила прес-служба поліції області.

Наступного дня після ДТП водію у Вінницькому міському суді обрали запобіжний захід на час розслідування. У суді вирішили, що підозрюваний має бути під вартою.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрий Бондарук

    2 місяці??? Є труп, є водій, є машина (знаряддя злочину), чого тягнули 2 місяці? Відповім: чекали бабло! Працівнички))) За кордоном би, вже на другий день: суд, вирок!

    анонім reply Юрий Бондарук

    Юра, не пиши дурню. Який 2 день, яке бабло? Людина під арештом, експертизи, допит свідків, купа паперів. 2 місяці це треба записати у актив поліції.

    Юрий Бондарук reply анонім

    Знаю, що пишу! За кордоном, не раз, в різних країнах, з моїми товаришами: скоїв ДТП? Винний? На другий день - суд, тюрма! Що тут досліджувати? Кому що не зрозуміло (в цій справі)? Чи два місяці писали бумаги? Чи слідчий (як у нас це заведено) - дуже зайнятий? (чи чекає хто прийде "порішати"). АНОНІМ))) ти прям, як не тут живеш чи не знаєш "сістєму"))))

    анонім reply Юрий Бондарук

    Пан Юрій, не пишіть дурню. Затримання та рішення суду різні речі. Що досліджувати? Не має значення.
    Людина має право на захист. Захист пише клопотання на проведення експертизи. звертаємось до Закону
    "15. Строк проведення судової експертизи або експертного дослідження встановлюється директором, заступником директора ДНДЕКЦ, НДЕКЦ або керівником відповідного відділу (сектору) залежно від складності дослідження та з урахуванням завантаження фахівця і становить:

    до 10 днів - щодо матеріалів, які належать до категорії простих досліджень;

    до 30 днів - щодо матеріалів, які належать до категорії досліджень середньої складності;

    до 60 днів - щодо матеріалів, які належать до категорії складних досліджень;

    до 90 днів - щодо матеріалів, які належать до категорії досліджень особливої складності.

    У разі значного завантаження експерта,."
    Врахуємо час на ознайомлення з матеріалами справи , передача матеріалів до суду і в 48 годин аж ніяк...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up