Начальник літинської колонії на «Camry» злетів у кювет. Склали протокол за п’яну їзду (ВІДЕО)

Начальник літинської колонії на «Camry» злетів у кювет. Склали протокол за п’яну їзду (ВІДЕО)
  • Аварія сталася вчора, 13 липня, близько 19:00, на трасі неподалік від Літина;

  • Свідки розповідають, що він ледь не вчинив аварію з машиною, у якій була дитина;

  • Начальник в’язниці отримав два протоколи

На місці пригоди опинилися учасники автоклубу «Пітбуль». Вони зняли відео, на якому свідки аварії розповідають про інцидент.

— Він обігнав нас на великій швидкості, — розповідає жінка з дитиною на руках. — Камені з-під коліс полетіли у скло нашої машини. А через 300 метрів ми побачили його у кюветі. Водій такий п’яний, що на ногах ледве стоїть.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Lada в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Водій — Олег Брилянт, начальник виправної колонії у Літині. Про це повідомили активісти громадської організації «Комітет безпеки руху».

Відео дня

На нього поліцейські склали протокол за скоєння ДТП (124 стаття КУпАП) та за нетверезу їзду (130 стаття КУпАП). Останній протокол складали за відмову від проходження освідування.

Подивіться відео, яке зняли на місці події:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергей Сторожук

    Ті хто склав вже давно звільнені за власним бажанням і використовували службове авто незаконно за що затримані на 100500 років під вартою
  • Next

    Після двох протоколів від поліції цей "начальник" має отримати в кадрах УМВС повідомлення про повну службову НЕвідповідність , і негайно бути звільненим  зі служби.

    Oleksandr Stoliarov reply Next

    Державна кримінально-виконавча служба України відноситься до Міністерства юстиції. МВС жодного відношення до цього "начальника" немає.

    По темі, все класично. Номера зняті одразу. Ніхєра йому не буде, стандартна схема, відмовитися від освідування, потім або в суді показує куплену довідку, що був тверезий, або 2 місяці не являється на засідання, а там вже і строк притягнення спливає

    Next reply Oleksandr Stoliarov

    Ні Сашо, цього вже не буде, просто побояться продати таку довідку. А нинішня поліція вже далеко не така ак було минуле ДАІ, сам знаєш.

    Oleksandr Stoliarov reply Next

    Для чого ти тулиш фото цих заднєприводних бандюків торнадівців?

    Повторюю, таку довідку йому як начальнику в місцевій поліклініці зроблять аж бігом, а якщо і не зроблять, то він тупо не ходитиме в суд.

    Шо ти мені тут париш за фейкову реформу? Читай офіційну статистику, 95% це старі переодягнені мусора... І до чого тут ДАІ і поліція до начальника колонії? Пишеш аби писати?

    Александр Федоренко reply Oleksandr Stoliarov

    Если не привлекать общественность и средства массовой информации, то естественно дело замнут...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up