На одному із вінницьких перехресть пропонують встановити світлофор

На одному із вінницьких перехресть пропонують встановити світлофор

Вінничанин Михайло зазначає, що на одному із вінницьких перехресть дуже інтенсивний рух. Там важко їздити автомобілям та перегодити пішоходав.
 

Про це йдеться у одній із петицій. Її подав Михайло Латман.

На думку вінничанина усе це зможе вирішити світлофор, який там необхідно встановити.

— Пропоную встановити світлофор на перехресті, Пирогова, Блока, Литвиненко, так, як перебудуватися в крайній лівий ряд і повернути на Скалецького з Блоку проблематично, а виїхати на Пирогова з поворотом на вулиці Малиновського, в годину пік-велика проблема. Така ж ситуація з виїздом з вулиці Литвиненко на Урожай, але головне на цьому перехресті пішоходи перелазять через загородження на проїжджу частину так, як пройти через перехрестя неможливо через інтенсивного руху, а прибрати ці проблеми потрібно всього то встановити світлофор, — йдеться у тексті петиції.

Відео дня

Нині звернення підтримало п'ять осіб. Проголосувати можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    а давайте светофор поставим на каждом перекрестке, пешеходном переходе, выезде из дворовой территории а пешеходный переход сделаем возле каждого магазинчика, кафе, офиса, подъезда, тропинки через газон...

    Фунт Фунтенко reply Anonymous

    Чувствуется горисполкомовский работник,бот.

    Anonymous reply Фунт Фунтенко

    Близко но не попал. Не бот и не горисполкомовский. Но к этой сфере имею прямое отношение. И чем больше такой фигни городить будут тем больше денег зарабатывать буду. Так что я только за.  

    А против как водитель с 20-летним стажем которого задолбало останавливаться каждые 50 метров на магистральных улицах перед светофором, пешеходным переходом, остановочным карманом. Стоять в пробках, выезжать на работу на пол-часа раньше. Ибо если едешь ночью то на работу успеваешь за 15  минут, днем 35-40.  Достало что припарковаться негде, что возле каждого ларька-марька-нарька стоит газелька-бусик-фура из которой несут хлеб-колбасу-воду-сигареты.... и которых нужно обьехать, протиснутся, вклинится, вырулить.  Задолбало отсутствие комплексного подхода к решению проблем городского трафика.  Стоит одному полуумному устать пройти лишних 50 метров - он пишет про светофор, пешеходный переход. И ему идут навстречу плюя на 10000 водителей и 50000 пассажиров которые потом стоят, душатся, опаздывают, нервничают, матерятся и клянут тех кто такое придумал.

    Vano reply Anonymous

    Повністю згоден з Anonymous. Набридло оце смикання кожні 50 метрів перед пішохідними переходимо. Якби ж у нас пішоходи були адекватними, як в Європі (в більшості випадків). А то підходить "воно" до "зебри" і не дивиться по сторонам, бо ж "я пішохід на пішохідному переході"! І то дурня, що він/вона буде чекати, поки машина наблизиться і одразу стає на "зебру", щоб його пропустили, тобто чекає 5-10 секунд, поки машина зупиниться і йде, а ще 2-3 секунди почекати пропустити одну-єдину машину вже аж ніяк... Або як на Привокзальній: йдуть один за одним, нема щоб почекати поки назбирається невеличка групка пішоходів, та й перейшли б дорогу однією групою, й заторів на Привокзальній менше б було.

    Немає у пішоходів у нас в місті/країні якоїсь елементарної поваги до водіїв, бо не всі знають ПДР, знають тільки те, чому їх в школі навчили, що переходити можна на зелене світло або по "зебрі", та й ці прості речі навіть не виконують.

    Коли вже в нашій країні відповідальність будуть нести пішоходи?!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up