На мосту БМВ збив школяра

На мосту БМВ збив школяра
12-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля, коли перебігав дорогу. Дитину з місця події забрала швидка допомога.

Сьогодні, 14 березня, о 10.20 приблизно за 50 метрів до пішохідного переходу синій БМВ збив 12-річного школяра. За словами водія дорогу перебігали два хлопчика. Одного він ненароком збив, інший - втік. Патрульна поліцейська, яка працювала на місці пригоди розповіла, що дитина вдарилась головою, її забрала швидка допомога. 
Поки оформлювали ДТП, утворився затор з трамваїв.
О 11.05 Машину прибрали з дороги. Рух трамваїв відновився.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Кілька років тому аналогічна ситуація з двома хлопчиками була на вулиці Пирогова (зупинка Заболотного). Два хлопчики перебігали дорогу по діагоналі від вулиці Заболотного до зупинки і вискочили перед бусом, одного водій зміг об'їхати а другого не зміг. Гаїшникам тоді усі свідки сказали що вини водія немає взагалі. Але чим усе кінчилось не знаю. У школах однозначно треба вводити урок з ПДР  - 45 хвилин читати лекції і ще 45 хвилин показувати на відео отакі наслідки. Хоча це треба робити у нас  не тільки в школах а скрізь.
  • Анонім

    Ну коли навчаться люди правилам: в таких ситуаціях підтримую водіїв.Сама  навіть на зебрі стараюсь не  йти доки не звільниться дорога.і дуже дратує коли люди пруть на переході не дивлячись на обстановку на дорозі. Давайте будем поважати водіїв - бо пішоходу чомусь немає кримінальної відповідальності, а водій завжди під ковпаком феміди......
  • Анонім

    Водитель не виновен, а знак то сняли который запрещал проезд
  • -=UA=- VIN

    Водила на мосту по трамвайным путям ехал, а там запрещено - виновен.

    Анонім reply -=UA=- VIN

    UA VIN там знак запрета сняли давно если что и опережение разрешено. Виновен только в том что не в то время и не в том месте. главное что бы паренёк был здоров. остальное ерунда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up