Винничанам не «светит» купить отечественный автомобиль

Винничанам не «светит» купить отечественный автомобиль
В апреле в Виннице и авто отечественных производителей популярностью не пользуются

Как отмечает эксперт сайта AutoMoto.Ua винничанин Станислав Добровольский, в Еврозоне, а также в России процент произведенных новых автомобилей колеблется на уровне 80-95%, тогда как в Украине этот показатель равен 23%. Сейчас в нашей стране на 1 произведенный автомобиль припадает 2 импортных. Сообщается, что доля автопрома в ВВП страны сократилась до 0,5%, хотя еще в 2008 году она составляла 4%. Также сейчас остро стоит вопрос о нехватке квалифицированных кадров, так как автомобильная промышленность, в интеллектуальном отношении, занимает третье место, но только после космической отрасли и самолетостроения.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Вже заколупав своїми заголовками, це вже не смішно
  • Anonymous

    Не вмієте робити нормально, реально переходьте на випуск тазіків для та каструль, більше попит буде, і досить вже людям мозги пудрити цим гімном під назвою "автомобіль деу" !!!

    Anonymous reply Anonymous

    Новости скопированные с другого сайта!!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Ув., Павел Горбанский! Хватит высасывать материал для сайта. Где в статье хоть слово про Винницу ? Я вижу у журналистов сайта на ура идет подоход копипаста, но обязательно в название втулить слово Винница или Винничане .....
  • Anonymous

    А нахrена нужны эти тазики с болтами!!! Пускай сначала научаться выпускать достойную продукцию!!!

    Anonymous reply Anonymous

    10,5 тысяч за новый Ланос? Не то чтобы машина плохая (за эти деньги), но за эти же деньги хочется авто покомфортнее и посовременее. Вот и выбирают Бушную иномарку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up