Скільки це коштувало місту? Пройдіть тест і дізнайтеся, що зробили у Вінниці за наші податки

Скільки це коштувало місту? Пройдіть тест і дізнайтеся, що зробили у Вінниці за наші податки
  • Як думаєте, скільки коштують міські фонтани, скульптури чи облаштування територій? У нашому тесті дізнайтеся, куди йдуть кошти платників податків.

Вінницю вже не перший рік визнають одним з найкомфортніших міст України. Наше місто щорічно отримує високі показники по країні в усіляких напрямках розвитку інфраструктури. Це і транспорт, і освітлення, і дороги. 

Містяни говорять, що Вінниця — доглянута, екологічно та економічно розвинена. У місті облаштовують нові зони відпочинку, фонтани, велодоріжки тощо. Але чи здогадуєтесь ви, скільки це все коштує? Перевірте свої знання чи інтуїцію на те, у скільки це обходиться місту.

Вам також може бути цікаво: 

Відео дня
 

 

Читайте також:

Відкривали, закривали та зносили: головні події цього року у розбудові міста

Напівзруйновані та відреставровані: як виглядають п’ять найстаріших будівель центру Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Tala Krypina

    Мені байдуже скільки витрачають , головне щоб щось робили , ну і хотілось щоб якісно будували , а не все собі в карман .

    Павел Прис reply Tala Krypina

    Tala Krypina
    Ви на найманій роботі?
  • Alex Dan

    конечно некоторые проекты нужны , но многие , как воплощение каких то фантазий отдельных чиновников , они же решают что сотворить в том или ином месте ? причем часто эти фантазии с жизненными реалиями и потребностями простых людей , не то что не совпадают а даже наооборот ! а ведь городской служащий мерии работать должен в первую очередь на горожан , простых людей ! игра такая была Сим Сити , может ее как тренажер использовать для проверки соответствия занимаемой должности  ? не прошел под суд , так как найдется за что,  по любому .....
  • Alex Dan

    Красиво , но иногда спорно , некоторые улучшения и ремонты , а так же иногда выглядит как пир во время чумы , или не целевая растрата бюджетных денег , но никому до этого нет дела.
  • Ольга Брига

    В Китае построили б мегаполис

keyboard_arrow_up