Історичні постаті та сучасники: що ви знаєте про відомих вінничан? (ТЕСТ)

Історичні постаті та сучасники: що ви знаєте про відомих вінничан? (ТЕСТ)
  • Чи добре знаєте знаменитих вінничан? Спробуйте перевірити свої сили у нашому тесті!

Починаючи з Михайла Коцюбинського, і переходячи до Дмитра Шурова. Вінниця була і є багатою на успішних, талановитих та обдарованих людей. На Вінниччині минуло раннє дитинство всесвітньовідомого композитора Миколи Леонтовича. Тут, у рідному місті, деякі свої відомі твори створював звісний художник Натан Альтман. 

Зараз місто теж бурлить успішними вінничанами: деякі з них залишилися жити у Вінниці, але більшість знайшли своє місце в столиці чи інших містах України. Це і знамениті в країні співаки, і письменники, і політики, і футболісти. 

А що ви знаєте про них? Перевірте свої сили у нашому тесті. 

Відео дня

Також вам може бути цікаво: 

 

 

Читайте також:

Що подарувати близькій людині на прийдешні свята? Ідеї від вінничан та вінничанок

Проблема — вирішення: Як можна захистити мову, якщо карати порушників поки нічим?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Next

    Чому відсутній контроль Вадима Павлова, і чому виставляються для галочки застарілі горе-тести березня місяця?  Невже у нашому місті немає новин?
  • Галина Коханова

    Добрий ранок, Вінниця! Люба, гарна, красива, згуртована! Ми - лікарі -  діагности, коли мовчат гармати - працюють лікарі,  незалежно від фаху, віку, знань і  відношення до  наших пацієентів . За нас скажуть наші учні, саме вони зараз із  таким захопленням, із такою вірою в МАЙБУТНЄ  НОВОЇ  ДЕРЖАВИ, виборюють  ціною власного життя  свою віру в нові  стандарти доказової медицини, по визначеним стандартам діагностики та лікування.   Ми привезли наши мрії  і мрії наших батьків., тіла яких лежать у наший  розбитій вщент  , але завжди ЧУДОВІЙ КРАЇНИ,  яку ми будували так довго, по краплинкам і перлинкам збірая мудрість поколить , що із ВЕЛИКОЮ ПОШАНОЮ ВІДСТОЮЮТЬ ІМ'Я МИКОЛИ ІВАНОВИЧА ПИРОГОВА, ЗАСНОВНИКА  ВІЙСЬКОВО-ПОЛЬОВОЇ  ХІРУРГІЇ, КОМП'ЮТЕРНИХ

    ТЕХНОЛОГІЙ І ЩЕ БАГАТО ЧОГО. МИ любимо тебе і завжди будемо любити, во Ім'я НАШОЇ УКРАЇНИ!
  • Next

    9 / 9

    Вітаємо! Ви молодець!



    SHARE YOUR RESULT

keyboard_arrow_up