Чи багато ви знаєте про надзвичайні ситуації, що ставалися у Вінниці впродовж останніх ста років? (ТЕСТ)

Чи багато ви знаєте про надзвичайні ситуації, що ставалися у Вінниці впродовж останніх ста років? (ТЕСТ)
  • Ворог знищив Каховську ГЕС. Цей злочин вже назвали ймовірно найбільшою техногенною катастрофою Європи за останні десятиліття.
  • В історії нашого міста, на жаль, також було чимало неприємних, а подекуди жахливих сторінок, про які боляче згадувати, але забувати про них не можна. 

Просто зараз вода продовжує затоплювати вулиці Нової Каховки, Херсону та багатьох інших населених пунктів українського півдня. Триває евакуація місцевого населення й домашніх тварин. Українців вже попередили про погіршення якості води через ймовірне потрапляння у неї великої кількості різноманітних шкідливих речовин, а також про мор риби, який незабаром почнеться через стрімке падіння рівня води у деяких регіонах. 

Про наслідки техногенної катастрофи, яку спричинили російські окупанти говорити зарано, але вже очевидно, що вони будуть невтішними й довготривалими. 

Натомість у цьому тесті ви дізнаєтесь про техногенні катастрофи, найбільші аварії та навмисно скоєні злочини, зафіксовані у Вінниці та області впродовж останніх ста років. 

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://experience.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));
 

Читайте також:

Аварія на Сабарівській ГЕС. Як майже 40 років тому у Вінниці сталася техногенна катастрофа

Чи влаштовує вас якість води з-під крана? Ми запитали вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Зоя Шайдовская

  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Next

    11 / 11

    Ви добре обізнані в історії Вінницької області! У такі темні для нас часи це надзвичайно важливо!
  • Валентин Трапля

    11/11 и шо?

keyboard_arrow_up