Визначено переможниць конкурсу «Міс RIA 2021». Дівчата розповіли про участь і отримали подарунки

Визначено переможниць конкурсу «Міс RIA 2021». Дівчата розповіли про участь і отримали подарунки
Переможниці конкурсу «Міс RIA 2021»: Марія Томчук, Ірина Ткач, Наталія Липкань
  • На офіційному сайті голосування конкурсу фото «Міс RIA» всі цінителі жіночої краси мають можливість проголосувати за дівчат, що найбільше сподобались на світлинах у газеті «RIA». Кожен голос може наблизити конкурсантку до перемоги.
  • Поки вінничани голосують за «Міс RIA 2022», переможниці минулого року вже отримали своє визнання і подарунки.

Фотоконкурс «Міс RIA» за традицією тривав впродовж року. Вінничанки надсилали свої світлини і щосереди на останній сторінці тижневика «RIA» можна було бачити фотографії дівчат у конкурсі еротичного фото. Також на сайті miss.moemisto, в розділі «Miс RIA», всі бажаючі могли підтримати конкурсанток своїм голосом. За підсумками голосування і визначилися фіналістки конкурсу «Міс RIA2021». Ними стали вінничанки Наталія Липкань, Ірина Ткач, Марія Томчук.

Наталія Липкань «Міс Ria 2021», 27 років:

— Я побачила дівчат в газетах, які були гарно сфотографовані, мені це сподобалося. Чоловік запропонував теж взяти участь, сказав: можливо ти відправиш своє фото? Вирішила, чому б і ні. Вперше я спробувала свої сили в 2019 році, тоді зайняла четверте місце. Цього разу виграла перше місце, не очікувала, дуже приємно. Бонусом була фотосесія з гарними світлинами, це теж приємно. 

Відео дня

Рідні звикли, що я авантюристка, беру участь в різних конкурсах. Також зайняла перше місце в конкурсі «Ідеальна пара Вінниці» в 2020 році. В коледжі, в університеті займала різні місця. Призовий конкурс виграла вперше і це дуже приємно. Це згадка напам'ять в газеті, вінничани і мої близькі побачили мене. В конкурсі певно участь більше не братиму, дам можливість іншим дівчатам перемогти.

Ірина Ткач перша віце «Міс Ria 2021», 20 років:

— Я сама по собі творча людина, люблю брати участь у різних конкурсах, закінчила модельну школу. Я побачила, що можна взяти участь у конкурсі, ще й отримати бонус безкоштовну фотосесію — це мене спонукало. 

Публічною особою після конкурсу я не стала, оскільки за мене голосували рідні і знайомі. Батьки за мене раді, що я беру участь у фотосесіях і конкурсах, отримала перемогу,завжди підтримую у всьому. В цьому конкурсі взяла участь, себе показала, більше не планую — нехай інші дівчата спробують свої сили. В мене інші плани на майбутнє. Пораджу дівчатам не вагатися, а брати участь в конкурсі, це для них буде досвід, гарна фотосесія, красиві фотографії і незабутні емоції.
 

Марія Томчук друга віце «Міс Ria 2021», 19 років:

— Люблю брати участь в різних конкурсах, навіть отримала перемогу в конкурсі «Міс Університет». Була рада брати участь і в цьому конкурсі. Побачила рекламу в знайомої, мені сподобалося локація і зйомка фотосесії.

Мене рідні підтримали, особливо бабуся. Вона рада була бачити мене в газеті,це для неї був фурор, показувала друзям і родичам. Тим дівчатам, які вагаються, планую брати участь і все у них вийде.

Альона Загоруйко, менеджер відділу Промо компанії «Ria Media» розповідає, що красуні протягом всієї історії конкурсу, завжди отримували гарні подарунки за перемогу.

— Конкурс «Міс RIA» проводиться більше десяти років, голосування відбувається на сайті, —говорить менеджер. — Участь дівчата можуть брати з 16-ти років. Традиційно ми переможницям подарували букети квітів, сертифікати у магазин одягу «LESІA», піцерію «БІБІфуд», та запрошення на конкурс краси «Міс Вінниця».

Альона Загоруйко вручає квіти і подарунки переможницям фотоконкурсу

 

Читайте також:

«Міс Вінниця 2022» відбудеться вже на початку березня. Дізналися, як йде підготовка до фіналу

Що за диво-пристрій їздить у Тяжилові? Познайомилися з власником саморобних аеросаней

Коментарі (1)
  • Людмила Пастушенко

    Девочки конечно красивые все.но это не те девочки.которые отвечают критериям мисс.увы.

keyboard_arrow_up