«Міс Вінниця 2022» відбудеться вже на початку березня. Дізналися, як йде підготовка до фіналу

«Міс Вінниця 2022» відбудеться вже на початку березня. Дізналися, як йде підготовка до фіналу
Директор МПМ «Зоря» Євген Майданик на кастингу конкурсу «Міс Вінниця 2022». Фото: Валентин Порохняк
  • Минулого тижня у Вінниці відбувся кастинг конкурсу краси «Міс Вінниця 2022». Як проходитиме підготовка дівчат і які сюрпризи організатори готують на фінал 6 березня — читайте далі. 

З понад ста зареєстрованих дівчат цьогоріч до основної частини конкурсу краси «Міс Вінниця 2022» потрапило близько 60-ти дівчат, а до фіналу —16.

Кастинг, нагадаємо, проходив у палаці мистецтв «Зоря» з дотриманням карантинних обмежень: організатор та ведучий конкурсу, директор Міського палацу мистецтв «Зоря» Євген Майданик був у захисній масці, дівчата — в купальниках і на підборах. Як пояснив ведучий, «вихід в купальних, як правило все і вирішує».

Згідно з умовами конкурсу, взяти участь у кастингу могли лише незаміжні дівчата віком від 17 до 26 років, зростом від 168 сантиметрів. Також обмежувальним критерієм є наявність дитини та судимості.

Відео дня

Ми запитали Євгена Майданика, чому дівчат обирають саме за таким зростом, та чому до конкурсу не допускають заміжніх дівчат.

За його словами, дівчат підбирають за зростом, аби вони «добре виглядали на сцені», позаяк невисокі дівчата поруч з високими будуть виглядати «смішно». Також він пояснив, що для заміжніх дівчат з дітьми існує інший конкурс — «Місіс Україна». За його словами, всі критерії та вимоги формує національний конкурс краси.

— Піднялася планка вікова верхня і нижня, зараз можуть взяти участь у конкурсі дівчата віком від 17 до 26 років, раніше — від 17 до 24-х і зріст не менше 168 сантиметрів, — розповідає Євген Майданик. — На кастинг дівчата могли потрапити лише з сертифікатом або тестом. Тому на відбірковий тур пройшли не всі бажаючі.

Запитали також, чи звертали члени журі на штучні зміни у зовнішності дівчат.

— Звісно, що журі звертає на це увагу,  проте зараз пластична хірургія та ін'єкційна косметологія творять дива, тому членам журі важко розпізнати штучну красу і натуральну, — говорить директор конкурсу. — Звісно, те що природне — те в пріоритеті.

— Титул «Міс Вінниця» повинна нести дійсно гідна дівчина, на сьогоднішній день насправді важко зустріти дівчину яка нічого в собі не корегувала, — говорить Вікторія Гелитюк, переможиця конкурсу «Міс Вінниця 2021». — Також все частіше можна зустріти красунь, які псують себе і своє тіло незрозумілими татуюваннями, а природна краса завжди цінувалась і цінується дотепер. 

Цього року я була у складі журі конкурсу. Як на мене, то шкода, що багато дівчат не прийшли на кастинг, хоча й реєструвались. Але ті дівчата, яких обрав комітет, і які потрапили у 16-ку фіналісток — дійсно варті позмагатись за корону. Для себе я виділила декілька претенденток, але потрібно ще подивитись, чи не бояться дівчата сцени, публічності, та на скільки вміють себе достойно презентувати.

Вікторія Гелитюк «Міс Вінниця 2021»

Зараз дівчат чекає важкі півтора місяці підготовки до фіналу «Міс Вінниця 2022»: три рази на тиждень заняття з хореографом, додасться заняття у фітнес-залі, відвідини візажистів. косметологів, стоматологів, дизайнерів одягу.

Конкурс «Міс Вінниця» відбудеться 6 березня. Це за рахунком це 25-й конкурс краси у місті. Подарунковий фонд для красунь становитиме понад 150 тисяч гривень, корона переможниці перейде їй у використання назавжди. Зірковою гостею дійства стане співачка Злата Огнєвіч.

Минулого року говорилося про те, що дівчата в межах конкурсу мали приготувати благодійний проект та втілити його в життя. Натомість ні минулого року, ні цього,таку ініціативу реалізувати не вдалося. Як пояснив організатор та ведучий конкурсу, директор Міського палацу мистецтв «Зоря» Євген Майданик — через епідемію та обмежену можливість влаштовувати заходи поки відмінили.

Перший конкурс краси «Міс Вінниця» в нашому місті відбувся ще в 1988 році. Після розпаду Радянського союзу почали обирати красунь, але детальної інформації про цей період, на жаль, відшукати не вдалося. Починаючи з 1998 року та по сьогодні організацією конкурс займається міський палац мистецтв «Зоря», на чолі з директором Євгеном Майдаником.

Якими були перші красуні Вінниці з 1998 року і до 2021-го, розповіли в одній із публікацій на сайті 20minut.ua.

 

Читайте також:

«Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк: про титул, плани на майбутнє і девіз «бути переможцем по життю»

Пройшов кастинг «Міс Вінниця»: як виглядають 16 дівчат, які пройшли у фінал конкурсу

Конкурс «Міс Вінниця» з 1998 року і до сьогодні. Згадуємо, якими були міські красуні в різні роки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алла Скалацька

    Ну це вже більше схоже на "Стрептизерка Вінниця", тому що "МіС"- це щось жіноче, вишукане, екстравагантні, елегантне!!! А нашій еліті хочеться натуральні голі зади вибирати! Кому потрібен розум, краса, смикалка, жіночність.  Таке враження що вибирають якесь голе тіло, а не представницю жіночності, ніжності та краси!!! Людство деградує #
  • Татьяна Черниченко

    А якби не вихід в купальниках все вирішував, а розум, людяність, працьовитість?
    Це вже не міс Вінниця?
    Тупі розваги трішки дратують.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up