Де видалити зуб у Вінниці та отримати невідкладну допомогу при гострому зубному болю? (партнерський проєкт)

Де видалити зуб у Вінниці та отримати невідкладну допомогу при гострому зубному болю? (партнерський проєкт)
фото закладу "Обласна стоматологічна поліклініка"
  • Кожна людина протягом життя стикається з потребою видалити зуб.
  • Саме тому 20 хвилин зібрали в огляд стоматології, які допомагають з видаленням зубів

Зміст

Стоматологія "Sweet Teeth"

Лікарі "Sweet Teeth" завжди націлені на збереження зубів, та інколи трапляється так, що без видалення не обійтися. Хірургічне втручання зазвичай потрібне, коли терапевтичне лікування неможливе, наприклад, через сильне пошкодження карієсом, або якщо зуб, зазвичай «вісімка» (зуб мудрості), неправильно росте та викликає ускладнення.

В стоматології "Sweet Teeth" процедуру виконує щелепно-лицевий хірург з величезним досвідом, тому вдається швидко та без болю видалити будь-який зуб, в том числі й «вісімку», що неправильно розміщена чи має корні складної форми. Для нас важливо забезпечити максимальний комфорт для пацієнта під час процедури, тому ми обираємо тактику проведення хірургічного втручання в індивідуальному порядку та використовуємо якісну анестезію.

Які видалення зубів ми проводимо:

  1. однокореневий зуб
  2. багатокореневий зуб
  3. напівретинований (напівпрорізаний)
  4. ретинований (не прорізаний)
  5. зуб який атипово розміщений
  6. видалення кореня / коренів

Переваги видалення зубів у Sweet Teeth:

На відміну від більшості клінік ми не залишаємо пацієнта після видалення, а супроводжуємо під час реабілітації, що особливо важливо після складного хірургічного втручання з накладанням швів. Щоб гарантувати комфорт під час процедури, використовуємо сучасну та високоефективну анестезію.

Якщо зуб розташований на нерві, видалення проводимо під рентген-контролем. Така тактика допомагає безпечно провести втручання без випадкового пошкодження нерву.

Для нас важливо змінити відношення пацієнтів до стоматологів, тому ми надаємо якісні послуги та ретельно слідкуємо за рівнем обслуговування. Кожен наш пацієнт після видалення зуба обов'язково отримує приємний та корисний бонус ( що це? Ми розповімо на консультації).
Тож приходьте до нас та впевніться, що навіть атипове видалення зуба може бути комфортним та абсолютно не страшним.

Видалити зуб без болю та дискомфорту – це можливо в "Sweet Teeth"! Наш досвідчений лікар добре знає, як цього досягти. Якщо потрібне видалення зуба, довіряйте справжнім професіоналам! зателефонуйте нам, щоб записатися на консультацію 067 308 00 11

Інстаграм: sweet_teeth_dental
Адреса: м. Вінниця, вул. К. Василенка, 14Б


ТОВ "Обласна стоматологічна поліклініка"

ТОВ "Обласна стоматологічна поліклініка" виділяється серед інших стоматологічних закладів завдяки найкращим хірургам, які мають широкий досвіт та високу кваліфікацію в області хірургічної стоматології. Наші фахівці володіють найсучаснішими техніками та інструментами для безболісного та ефективного видалення зубів.

У нашому медичному центрі проводиться:

  • видалення зубів будь-якої складності, у тому числі ретинованих зубів «мудрості»;
  • видалення молочних зубів; 
  • видалення новоутворень м’яких тканин;
  • резекція верхівки кореня;
  • видалення ретенційних кіст;
  • корекція вуздечок верхньої і нижньої губ, язика;
  • операції вживлення штучних імплантів;
  • кісткова пластика.

ТОВ "Обласна стоматологічна поліклініка" обладнана сучасним ультразвуковим ножем (п’єзостом) фірми «Woodpecker», який дозволяє максимально швидко і безпечно зробити кісткову пластику або більш складні операції. Ультразвук м’яко розсікає ясна і окістя, створюючи доступ до ретинованого або дистопованого зуба.

Ми розуміємо, що видалення зубів може бути стресовим для пацієнтів. Тому ми забезпечуємо комфортні умови та індивідуальний підхід до кожного випадку, надаючи безболісну процедуру та швидке відновлення після неї.

Для якісної діагностики в медичному центрі використовується найсучасніший томограф Hyperion X5 3D2D (Італія) з максимальною HD якістю (воксель 80 мкм) і мінімальною дозою опромінення. 

ТОВ "Обласна стоматологічна поліклініка" - успішний стоматологічний заклад, який з 1960 року дбає про здоров'я пацієнтів. Ми пишаємось нашими результатами та відгуками, які підтверджують високу якість наших послуг.

Сайт: oblastnaya-stomatologicheskaya-poliklinika
Телефон для запису: 050 888 81 250432 67 27 41
Графік роботи: пн.-пт. з 8.00 до 20.00
сб. з 9.00 до 15.00 (за попереднім записом)
Адреса закладу: 21050, м. Вінниця, вул. Грушевського, 16


Стоматологічна клініка "KOLIBRI STOM"

У стоматології "KOLIBRI STOM" ви отримаєте професійне обслуговування, бездоганний сервіс та комфортні умови перебування. У клініці використовують сучасні та безпечні анестезуючі препарати, тому навіть найскладніше лікування та хірургічні втручання буде легким та безболісним.

Усі пацієнти «KOLIBRI STOM» у Вінниці зауважують індивідуальний підхід до своєї проблеми, професійність стоматологів та делікатність персоналу у спілкуванні. У клініці працюють лікарі-стоматологи різного профілю, що дозволяє проводити комплексне лікування, наприклад:

  • ендодонтичне лікування;
  • видалення зубів та хірургічні втручання;
  • всі види протезування;
  • професійне чищення зубів та гігієна порожнини рота.

 

При гострому зубному болю звертайтеся з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 19.00, в суботу з 9.00 до 16.00, неділя - вихідний

Сайт: kolibri-stom-stomatologiya
Телефон: 097 696 95 31
Адреса: м. Вінниця, вул. Батозька, 6


Міське комунальне підприємство "Медичний стоматологічний центр"

Міський стоматологічний центр у Вінниці лікує карієс та його ускладнення вже понад 40 років, близько 70 стоматологів результативно працюють для вашої здорової посмішки та надають індивідуальний підхід кожному пацієнту.

Наші найкращі хірурги дуже професійно та безболісно видаллять зуби, які не підлягають лікуванню, проведуть амбулаторні операції.

Якщо бажаєте зробити імпланти, у нас для цього є високопрофесійні фахівці і зроблять це за найкращими для вас цінами.

«Зубний біль ми вмить лікуємо,
Ваш здоровий сон рятуємо.
Всі зубні проблеми вирішимо
На Келецькій, 68"

Сайт: MKPMedStomatologCentr
Графік роботи: Пн-Пт з 8.00 до 20.00,
Сб, Нд з 9.00 до 14.00 
Телефони: (0432) 56-12-21, 096 530 59 17
Адреса: м. Вінниця, вул. Келецька, 68 

keyboard_arrow_up