Звання «Тато року — 2021» здобув відомий вінницький гінеколог Дмитро Боцюра

Звання «Тато року — 2021» здобув відомий вінницький гінеколог Дмитро Боцюра
Переможець всеукраїнського конкурсу «Тато року 2021» Дмитро Боцюра з синами
  • Взимку цього року у лікаря Дмитра Боцюри від коронавірусу померла дружина. Тепер чоловік виховує двох синів сам.
  • Про те, що переміг у номінації «Тато лікар» на всеукраїнському конкурсі, відомий вінницький акушер-гінеколог дізнався випадково.

Нещодавно у Києві відбулась урочиста церемонія нагородження всеукраїнського конкурсу «Тато року — 2021». Участь у ньому взяли понад півсотні чоловіків, за яких голосували онлайн у десяти номінаціях.

Серед переможців конкурсу — акушер-гінеколог приватної вінницької клініки Дмитро Боцюра. Ця новина стала для чоловіка і його синів приємною несподіванкою.

«Неочікувано для мене, я став «Татом року 2021» в номінації Тато-лікар»! Дякую Всім, хто підтримав мене. Буду старатися гідно нести це почесне звання!» — поділився радісною новиною Дмитро Боцюра на власній сторінці у Фейсбук.

Відео дня

— Нещодавно до мене почали надходити листи з інформацією про те, що я переміг у цьому конкурсі, — розповів лікар Вінниця.інфо. — Так, як повідомлення були від незнайомих людей, вони зберігалися у папці «спам». Я помітив їх випадково. Та, чесно кажучи, й подумав спочатку, що то якийсь жарт. А коли запросили на церемонію вручення в столицю, мусив відмовити у приїзді. Адже того дня чергував.

Лікар Дмитро Боцюра з щасливими пацієнтами

Взимку цього року у Дмитра Боцюри від коронавірусу померла дружина Тетяна, яка теж була медиком — працювала медсестрою в лікарні ім. М. Пирогова. 

«Ми прожили в коханні 20 років. Робота познайомила нас, робота і її забрала,— написав після смерті коханої в соцмережах Боцюра.— Я обіцяю їй, поставити їх на ноги, зробити справжніми Людьми... Багато слів. Висновки одні — бережіть один одного, цінуйте коханих і рідних, насолоджуйтесь кожною хвилиною життя. Ковід є, він страшний, він вбиває...»

З дружиною Тетяною

Тепер лікар переконаний що звання «Тато року» — подарунок коханої з небес.

— Ми залишилися втрьох… Втрату було дуже важко пережити, — ділиться лікар. — Але, заради Тетяни, маємо рухатися вперед! 17-річний син Юрій вже студент медичного університету. Чудово здав ЗНО і вступив до вишу на «державне». Його обрали старостою групи. 12-річний Максим навчається у технічному ліцеї. Звісно, коли хлопці дізналися, що я переміг у конкурсі, вони привітали. Та особливих святкувань не проводили. Сприйняли інформацію по-чоловічому. Стримано, але з радістю.

За словами колег-лікарів Дмитро Боцюра вартий не однієї нагороди. Адже саме він чотири роки тому врятував 680-грамове немовля, провівши унікальну операцію. 

                                                                                     Фото: фейсбук-сторінка Дмитра Боцюри

 

Читайте також:

Представили фіналісток «Міс Україна 2021». Вінничанка — серед претенденток на корону за три мільйони
Зірки проекту «МастерШеф». Розповідаємо про тих, хто родом чи з любов'ю до Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Валерий Шаталов

    Вітаю!!!!
  • Софія Богданська

    Вітаю!!! Міцного здоров'я Вам та вашій родині!!!
  • Лариса Лора

    Жаль, що цю чудову родину спіткало така страшна  трагедія.  Бажаю лікарю та його хлопчикам міцного здоров'я та щасття !!!
  • Надя Гула

    В и дуже чуйна людина  удачі вам

keyboard_arrow_up