«Запалили вогник в душі!» Пономарьов з Поляковою і DZIDZIO презентували вражаючу колядку (відео)

«Запалили вогник в душі!» Пономарьов з Поляковою і DZIDZIO презентували вражаючу колядку (відео)
  • Вже за перші години відео «Христос Народився!», у якому взяли участь одразу 70 артистів, набрало понад 50 тисяч переглядів.
  • Вражені глядачі дякують за надзвичайну пісню і відчуття різдвяного свята, а наша землячка Оля Полякова пригадує, як у дитинстві любила ходити колядувати.

Започатковану Олександром Пономарьовим традицію — збирати зіркових артистів і до головних свят презентувати масштабні пісні — неабияк полюбили глядачі.

Тож коли тиждень тому народний артист України повідомив, що на католицьке Різдво представить черговий сюрприз, шанувальники одразу поставили таймер-нагадування, щоб першими побачити прем’єру.

Найперші коментарі під відео:

Відео дня

— Дві години ночі! Чекаю з нетерпінням! До прем'єри 6 годин! Олександр, вперед!

— Ну, коли!? Залишилися хвилини! Чекаємо з нетерпінням! Як хочеться свята! 5 хвилин!

«Де інші колядки, крім «Щедрика»?

До нової різдвяної пісні «Христос Народився!» Олександр Пономарьов музику і слова написав сам.

— За лаштунками постійно питали, чому я вирішив подарувати Україні саме нову колядку. Насправді, до мене якось прийшли друзі на Різдво і я хотів увімкнути різдвяну українську музику, щоб створити святкову атмосферу в хаті. Намагався знайти хоча б півгодини поспіль української різдвяної музики — нічого не знайшов. Тоді увімкнув американську, якої було на 3-5 годин — будь ласка, слухай, скільки хочеш. І тоді я замислився, почав вивчати, а що ж з колядками? — розповідає Олександр Пономарьов. — Виявилося, що 100 років тому Леонтович написав «Щедрик». Міркую, а де ж інші? Безліч артистів щороку щось робили на Різдво, якісь проекти, переспівували одні й ті самі колядки. І тоді подумав: треба написати нову!

До запису Олександр Пономарьов запросив зіркових друзів: Олю Полякову, DZIDZIO, Артема Пивоварова, ALEKSEEV, Лесю Нікітюк, симфонічний оркестр Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України під керівництвом диригента Дмитра Антонюка, естрадний хор «New Voice» Мікаеля Кіладзе і дитячий хор «Art music school ZABAVA».

Зйомки відео проходили тиждень тому, 14 грудня, у Києві. Режисером виступив Володимир Шурубура, а загалом у кліпі взяли участь одразу 70 артистів.

Нагадаємо, попередня колаборація Олександра Пономарьова із DZIDZIO — пісня «Пазли» — протягом 7 днів очолювала тренди на YouTube і зібрала понад 2 мільйони переглядів.

Співак сподівається, що і нова колядка буде не менш популярною.

— Я думаю, що ця різдвяна колядка так само потішить наших глядачів і додасть їм гарного різдвяного настрою, — каже Олександр Пономарьов. — Я хочу побажати всім українцям, перш за все, миру. Щоб було все, що потрібно для того, щоб ми були щасливі, здорові, розумні і любили українське.

Реакція соцмереж: «Божестенно» і «Леся співає?»

Прем’єра відео відбулася сьогодні вранці, а соцмережі вже переповнені сотнями відгуків.

От що пишуть глядачі:

— Духовно, щиро, професійно! По-справжньому, по-українськи, з великою силою і вірою!

— Талановито, сильно, потужно! Молодці! В Новий рік з новими шедеврами! Запалили святковий вогник в душі.

— Як завжди! Це навіть не колядка, а ближче до гімну. Урочисто так!

— Чудовий початок ранку! Олександре, вам і вашій величезній команді низький уклін за таку неймовірну різдвяну пісню! Обов'язково буду слухати її ще багато разів, особливо 7 січня!

— Дякую за українську коляду на Різдво Христове. Ви повертаєте Україну в правильний керунок.

— Трохи емоції по відео: спокійні й сильні Михайло і Артем, легкі й ніжні Микита й Леся, впевнена і стримана Оля, ну і самий скромний геній Маестро Олександр! Вибираючи артистів для своїх колаборацій, ви щось знаєте!

— Красно дякую! Дуже гарно все вийшло, прослухала і зразу свято завітало до моєї хати! Стало тепло і затишно, а на серці — спокій, наче в маминих обіймах!

— Яка краса! В мене сльози на очах з першої хвилини!

— Знову велика подяка Олександру за чудово підібрані голоси. Так це справжня українська колядка до Різдва!

Також у багатьох коментарях глядачі не приховують свого здивування, що Леся Нікітюк, яку всі звикли бачити лише у образі телеведучої, виявляється, ще й співає.

— Ми — земляки і вона може співати досить добре, — каже Олександр Пономарьов. — Їй не пробувати потрібно, а вже починати розвивати свій голосовий талант. До речі, він в неї родинний!

Сама ж телеведуча про свою участь у проекті за звичкою розповідає із жартами:

— Подзвонив Олександр Пономарьов. Каже: «Колядувати вмієш?» Я кажу: «Давай гроші, заколядую без проблем». Грошей не дав… А от гарну колядку нам усім на Різдво написав. Зайдіть послухайте і подивіться кліп. В мене аж два рядки. Я дуже старалась!

Оля Полякова: «Пісня несе національну ідею»

Вінничанка Оля Полякова, яку Олександр Пономарьов вперше запросив до колаборації, впевнена, що кліп і пісня подарують кожному відчуття тепла.

— Цією піснею ми передаємо усім родинне тепло та національну ідею. Неважливо, якою мовою і яку музику ми співаємо, які стилі наслідуємо. Ми всі — українці! І тому у таких проектах об’єднуємося, аби показати, що ми любимо свою країну, свої свята, що ми любимо одне одного. Бо все, що нам залишається — це любов, — говорить Оля Полякова.

Під час запису колядки співачка також поділилась власними різдвяними дитячими спогадами.

— Звісно, я ходила колядувати! Це було найулюбленіше свято дитинства. Я дуже добре пам’ятаю, коли йдеш, набираєш цілий пакет цукерок. І хоч у дитинстві я зовсім не любила солодке, цукерки ходила збирати з великим задоволенням!

Співачка шкодує, що життя у столиці вбили цю романтику і тепер вона боїться відпускати дітей колядувати.

— Я не знаю, куди в центрі Києва, на Печерську, відпустити дітей — ви що?! Дуже шкода, що ми не можемо зараз нікуди відпускати наших дітей. Моя старша донька, 16-річна Маша, вже має право їздити сама у своїх справах, а 10-річна Аліса ще ніколи й ніде не була сама, — каже співачка. — А головне, що я бажаю всім українцям у прийдешньому році — здоров’я! Нас уже два роки штормить від цієї болячки і я дуже хочу, аби вона кудись поділась. Аби всі були живі-здорові, а все інше ми заробимо.

 

Читайте також:

У січні Вінницю чекає містика Гоголя і вистава-свято від одного із найстаріших театрів України

Не знаєте, що подарувати близьким на Новий рік? Зібрали ТОП-5 книг від вінницьких авторів

З червоною доріжкою і хітами The Prodigy: у Вінниці пройшла прем’єра нової «Матриці». Чим дивує фільм?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач90

    Evgeniy Khuda пеньок зморщений.
    Недотепа Вінниці.
  • Evgeniy Khuda

    Полякова-мис вульгарщины!!! Позор Винницы!!!

keyboard_arrow_up