«Власниця вібратора завжди щаслива». Що найчастіше цікавить вінничан у секс-шопах?

«Власниця вібратора завжди щаслива». Що найчастіше цікавить вінничан у секс-шопах?
  • Не крадькома сюди заходять повнолітні – люди від 18 до 80 років. Гетеро- та гомосексуальні клієнти.
  • Хтось приходить сам, хтось з другою половинкою. За покупкою навідуються після рекомендації лікаря чи просто від турботи, що дружина занудьгує сама вдома.
  •  Про важливість спілкування з партнером та отримання оргазмів, про невинні подарунки з інтимного магазину та цікавих клієнтів поговорили з продавчинею секс-шопу.

30-сантиметрові фалоімітатори, лубриканти, еротичні ігри, кайданки і батоги, спокуслива білизна, вагіни в «термосі» та ліки — це ще не весь асортимент одного з  інтимних магазинів у Вінниці.

Незважаючи на те, що тема сексу зараз зовсім не табуйована і більшість людей спокійно обговорюють всі свої вподобання, досвід та побажання, продавці інтимних товарів нерідко перетворюються на психологів для своїх покупців.

Як розповіла журналістам продавчиня найстаршого у місті секс-шопу, за 15 років тут «назбиралося» багато постійних клієнтів, втім є й ті, хто заходить вперше. Найчастіше, перше, що читається на обличчі у покупця – ніяковість.

Відео дня

— У таких випадках я намагаюся людину не чіпати, щоб кілька хвилин покупець міг пережити стрес, а потім ніби «вмикаю» психолога, бо бачу, що людині потрібно, щоб з нею поговорили. Не обов’язково нападати на людину з питанням «що вам показати, що вам розказати?», Боже збав. Треба лояльно підходити до цього, — пояснює особливості підходу до покупців жінка.

Клієнтура в магазині різна. Продавчиня помітила, що найчастіше молодь заходить «по приколу», а ось люди старшого віку більш усвідомлені і знають, чого конкретно хочуть.   

 — Молодь цікавлять жартівливі сувеніри – це можуть бути домашні капці з імітованими жіночими грудьми, еротичні ігри, карти. Наприклад, на холостяцькі вечірки хлопці збирають гроші, як кажуть, в один котел і купують резинову ляльку, на якій пишуть різні побажання, фотографуються з нею. Така лялька зростом в 1.50 метр, — розповідає продавчиня.

Такі ляльки, до речі, не призначені для безпосереднього використання. Як «декор» чи прикольний аксесуар – так, але не як партнерка.

— Ті, що можна використовувати, йдуть з вагіною з кібер-шкіри. Але найчастіше такі вагіни йдуть окремо – вона може бути відкрита, а може бути закрита у вигляді термоса і ви в житті не здогадаєтеся, що це таке. Як правило, їх беруть чоловіки в дорогу – далекобійники або ті, хто їде на заробітки за кордон. Для таких застосунків обов’язково потрібні лубриканти, бо кібершкіра – це такий особливий матеріал, який не сумісний з жирами. Відтак креми, олійки, вазелін не підходять. Взагалі, вперше такий матеріал використовували в NASA для космонавтів, а потім почали використовувати й в секс-індустрії, — пояснює продавчиня.

За її словами, резинові вагіни користуються особливим попитом серед чоловіків, які часто перебувають у роз’їздах – це далекобійники та чоловіки, які їдуть на роботу за кордон.

— Чоловіки, буває, приходять і дивляться щось для своїх жінок. Обирають там фалоімітатор, наприклад, щоб дружина не сумувала сама вдома, поки він буде на роботі в іншій країні. А потім уже так «між іншим» питають, чи є щось і для нього. Звісно, є! Я допомагаю обрати все необхідне, — каже продавчиня.

Вартість таких резинових вагін у «термосі» стартує від 219 грн. Втім продавчиня радить обирати інтимні іграшки з якісних матеріалів, щоб вони довше слугували.

Пари найчастіше приходять за ерекційними кільцями, анальними стимуляторами та фалоімітаторами на присосках, які імітують секс втрьох – подвійне проникнення і перевага в тому, що руки вільні. Таку іграшку самотні жінки, до речі, не беруть, хоча з вигляду вона досить функціональна.

— Вівайби, до речі, зараз дуже популярні серед молоді. Це така скоба, де менший кінець розміщується всередині і стимулює передню стінку піхви, а більший стимулює клітор. Його можна використовувати при мастурбації наодинці, а можна і під час сексу. Внутрішній кінчик плоский, тому не заважає фрикціям, але разом з тим він трохи звужує простір у піхві і забезпечує більш міцний обхват члена, — розповідає продавчиня.

Безпосередньо жінки купують не лише іграшки для самозадоволення, а й білизну. Часто приходять в секс-шоп і за рекомендаціями лікаря і чоловіки.  

— Жінки старшого віку купують тренажери для укріплення м’язів тазового дна за рекомендаціями гінекологів. Або ще популярні лубриканти – з віком у жінок починається період, коли присутня сухість. Через це секс стає дуже болючим. До речі, раніше жінки відмовлялися від змазок, а зараз все змінилося. Думаю, це завдяки лікарям, які пояснюють, що це необхідність, в якій нічого поганого чи сороміцького немає, — розмірковує продавчиня.

В асортименті магазину є засоби для підсилення ерекції, для масажу простати тощо. Консультантка згадує, що якось приходив за аналогом віагри 80-річний дідусь.

— Він вже ходить ледве-ледве, але так впевнено піднімався сходами. Приходив за допоміжним засобом для ерекції, фізично вже не може, але ще хоче, потреба є, — зазначає консультантка.

Одразу за прилавком витись великий стенд, на який неможливо не звернути увагу. Там висять батоги, кайданки, маски для брутальних (?) рольових ігор. Всі ці аксесуари стали дуже популярними після екранізації стрічки «50 відтінків сірого», розповідає нам консультантка.

— Елементи БДСМ – це всі ті аксесуари, якими потрібно вміти користуватися. Тому що просто взяти в руку батіг недостатньо, треба мати в голові хоч якесь уявлення, що з ним робити далі, це треба відчувати і жити цим. Є люди, які це розуміють і дуже люблять таке, тому й купують це, — каже вона. — А є ті, кому це по приколу, то вони в основному беруть батіг і наручники.

До речі, якщо говорити про подарунки для близьких людей, то підбирати їх потрібно дуже обережно. Консультантка пояснила, що наперед невідомо, як їх сприймуть люди, яким призначені презенти.

— Хтось може посміятися, а хтось може образитися. Такий найневинніший подарунок – це ерекційне кільце, яке вібрує на пенісі й одразу вібрує на кліторальній зоні в жінки. Це ефективна іграшка, яка нікого не образить, бо вона не підкреслить розміри пеніса чи не натякне на щось небажане. Я, наприклад, ще часто раджу придбати сертифікат на певну суму, щоб люди потім самі змогли прийти і обрати щось собі до душі, — додає вона.

Вібратори приносять щастя

Вартість фалоімітаторів в цій крамниці стартує від 400 грн, найдорожчий обійдеться приблизно в 1500 грн. Як пояснила продавчиня, все залежить від бренду та матеріалу, з якого фалос зроблений.

— Можна обрати собі підходящий розмір, найчастіше жінки обирають не стільки по довжині, як по об’єму – жінка, в принципі, сама може регулювати глибину, а ось об’єм, на жаль, ні. І коли він дуже маленький, тоді незручно. Фалоімітатори можуть бути з силікону, гелю чи кібершкіри, але вони просто імітують чоловічий фалос, вони не рухаються. Найбільше цінується, звісно, кібершкіра, бо вони найреалістичніші. Є серія реалістичних фалоімітаторів, які зроблені зі зліпків справжніх статевих членів. Найменший розмір стартує від 11 см і до 30 см, об’єм їх до шести сантиметрів, — додає вона.

Зовсім інша справа — вібратори.

— Якщо в жінки є вібратор, вона автоматично щаслива жінка. В усіх 100% оргазм гарантований. Зараз гінекологи стверджують, що вагінального оргазму в принципі не існує, все залежить від того, наскільки  довгі нервові закінчення, які йдуть від клітора, тому задовольнити себе можна буквально за лічені хвилини, навіть уявляти нічого не потрібно, — по-жіночому ділиться консультантка.

Втім, бувають і нюанси з вібраторами, зазначає продавчиня.

— Часто буває таке, що приходять пари з конкретним запитом – хочуть вібратор. Ми трохи поговоримо і я питаю, чи немає часом проблем з ерекцією в чоловіка. Якщо ні, то від вібратора стараюся відмовити. Просто, розумієте, отримавши з десяток оргазмів завдяки такій іграшці, потім не кожен чоловік зможе задовольнити жінку, — додає вона. — Це ж треба говорити, пояснювати, де поцілувати, як рухатися – а це не всі чомусь готові озвучувати. Тому буває, коли чоловік в тобі\на тобі, а ти не отримуєш оргазм, а може бути й навпаки, що добре обом. З оргазмом же значно краще, а не просто «для галочки».   

Автор відеосюжету Володимир БАБКОВ

Читайте також:

«Кохаю, дякую та ненька». Дізналися улюблені українські слова вінничан

«В юності мене двічі хотіли зґвалтувати». Як почався у Вінниці курс самооборони для жінок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Даруся Рг

    Редактори з "будуна" чи теми вичерпались?Це вже "дно" чи "далі буде"?🙄
  • Евгений Богданов

    За что заплатили, то и печатают. Ума много не надо, чтобы догадаться. Журналисты тоже кушать хотят. Кстати, статью авторизацией закрыли или нет? А то не заходил, не смотрел этот шлак.
  • Ekaterina Vladimirovna

    Ой людоньки,ржу нЄ магу 😆
  • Жанна Зарицька

    Мабуть у секс шопах немає виторгу😜😜😜😜

    Maksas Kulikovskis reply Жанна Зарицька

    Жанна Зарицька, я думаю что у редакторов просто нет морали, им, похоже, плевать что тут сидят дети.

keyboard_arrow_up