Війна коханню не завада. В Калинівці після реєстрації шлюбу наречений вирушив на війну

Війна коханню не завада. В Калинівці після реєстрації шлюбу наречений вирушив на війну
Фото: Калинівська міська рада
  • У Калинівці, що на Вінниччині, чоловік одразу після одруження вирушив захищати Україну. На реєстрацію шлюбу Руслана та Тетяни знадобилося лише пів години.

На реєстрацію шлюбу Руслану та Тетяні знадобилося лише пів години. За цей час молодята встигли подати документи, зареєструвати свій шлюб та обмінятися обручками. Весілля без свідків, музик та гостей, бо вже за кілька годин наречений йде на війну, захищати свою Вітчизну. Про це повідомили у Калинівській міській раді.

 — До шлюбу готувалися давно, адже разом ми живемо уже чотири роки. Два роки тому придбали обручки та все не могли визначити дату весілля. Війна внесла корективи у наше життя. Ми планували побратися влітку, а вийшло, що навесні, — не стримує хвилювання Тетяна.

Відео дня

Історія кохання цієї пари почалася чотири роки тому. Одного разу Руслан запримітив у магазині вродливу жінку, яка йому дуже сподобалася. Довго вагався, як підійти і познайомитися. По кілька разів на день заходив у магазин, купував різні товари, які йому були навіть не потрібні. З часом розшукав у соціальних мережах сторінку Тетяни та зателефонував за вказаним телефоном.

З того часу вони більше не розлучалися. Мали плани на майбутнє, мріяли про щасливе спільне життя. Але раптом все змінилося....

Коли почалась війна, Руслан та Тетяна були у Києві. Додому в Ірпінь вони так і не повернулися. Відразу ж поспішили на залізничний вокзал та вирушили на Вінниччину, у Бережани, де проживає мама Тетяни.

Під час реєстрації шлюбу наречений та наречена не приховували сліз. І це були не лише сльози радості, а й сльози розлуки. Сподіваємося, що ця розлука була короткою, а повернення героя додому щасливим.

За офіційною інформацією Калинівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, з початку війни у Калинівці зареєстрували дев'ять шлюбів в день подання відповідної заяви.

Кабінет Міністрів України, нагадаємо, дозволив військовослужбовцям, поліцейським, рятувальникам, медикам та іншим захисникам на період воєнного стану укладати шлюб без особистої присутності нареченого (нареченої).

Читайте також:

Про врятовану дівчинку і ампутовану стопу. Героїчна історія вінницького «Апостола» Євгена Ісаєва

В аеропорту Тель-Авіву літакам РФ вінничанин подавав сигнали прапором України. Його звільнили?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up