ТОП-7 вінничан в TikTok: дівчина з минулого, гінеколог, фан Гаррі Поттера та інші

ТОП-7 вінничан в TikTok: дівчина з минулого, гінеколог, фан Гаррі Поттера та інші
  • За останні кілька років ТікТок заполонив увагу не тільки молоді, але й старших поколінь.
  • Короткі вірусні відео швидко розлітаються й за межами платформи, тому зараз важко знайти людину, яка не бачила жодного з так званих трендів.
  • Розповідаємо вам про популярних тіктокерів Вінниці та показуємо, що вони знімають.

Контент в соцмережі абсолютно різний: відео гумористичного характеру, танці й ліпсінки (синхронне виконання слів пісні під фонограму), які не несуть великого смислового навантаження, потрапляють в рекомендації разом із роликами, що несуть освітній характер. Тут свою аудиторію знайшли викладачі, лікарі, психологи, культурологи… Отже, кожен знайде щось собі до смаку.

Алгоритми соцмережі створені таким чином, що будь-який користувач, навіть з мінімальною кількістю підписників, може потрапити до розділу «рекомендації» і набрати тисячі переглядів та лайків, на короткий термін часу відчувши себе «зіркою». Саме ця короткочасна можливість трохи побути відомим і приваблює людей, тому ТікТок користується такою популярністю.

Вінничани також активно ведуть ТікТок.  Декому з них вже вдалося заполонити рекомендації та привернути до себе увагу глядачів. У всіх — різна тематика роликів, і від того вони не менш цікаві.

Відео дня

Нижче зібрані сім тіктокерів нашого міста, контент яких вартий, на думку автора, уваги.

1. @your_sunny_flowers

Перше місце в нашому ТОПі належить Мілі Поворознюк, дівчина має на своєму ТікТок акаунті 440 тисяч підписників 8,5 мільйонів лайків. Її відео, та й взагалі спосіб життя, вирізняються від інших тим, що дівчина і в блозі, і в повсякденному житті одягається у вінтажний одяг.

Міла обрала для себе едвардіанський стиль (стиль в одязі між кінцем 1890-х та 1914-х років), в ТікТоці вона показує неймовірно гарні образи, що створює для себе, повсякденне життя у вінтажному стилі та тематичні фотосесії. Своїм прикладом дівчина розповідає про те, як жили, одягалися і доглядали за собою леді 19-20 сторіччя, хоч і зазначає, що сама б не хотіла народитися в ті часи, та наша епоха — найкраща для самовираження і розвитку.

Як розповідає сама Міла, ТікТоком почала займатися з травня 2020 року. Таку ідею запропонувала дівчині подруга, і вона вирішила спробувати. Спершу на її акаунті з’являлись відео, що раніше вже були опубліковані в Інстаграмі дівчини, а згодом Міла почала все більше слідкувати за трендами й постити те, що було найцікавішим для її глядачів.

Зараз найбільшою популярністю в дівчини користуються ролики-«одягашки», в яких вона поетапно перевтілюється зі звичайної дівчини в леді початку 20 століття.

2. @dr_nazar_avramenko

Для багатьох ТікТок є ще однією платформою з можливістю просування своєї професійної діяльності. Стоматолог Назар Авраменко має аудиторію в 487 тисяч підписників, у відео він показує всі тонкощі своєї роботи без прикрас.

Багато роликів закриті позначкою «Делікатний контент», але це не заважає їм потрапляти в рекомендації й набирати від 40 тисяч переглядів. Блог Назара може стати для глядачів важливим нагадуванням про те, що треба вчасно слідкувати за своїм здоров’ям.

3. @mishatwest

Ще один вінничанин, який здобув популярність в соцмережі — Міша Твест. В рекомендації хлопець потрапляв завдяки роликам, в яких підходив до перехожих з різноманітними, часом провокаційними питаннями на кшталт відомого тренду «Поцілунок чи ляпас».

Хоч зазвичай «перехожими» виявлялися знайомі Михайла, відео часто набирають 20 тисяч переглядів і більше. Хлопець має 212 тисяч підписників та 5,6 мільйона лайків.

4. @mirosya_look

Цікаві відео знімає для свого акаунту Мирослава Слободянюк. Дівчину можна сміливо назвати амбасадором Вінниці, у своїх роликах вона розповідає про місця, цікаві як для туристів, так і для вінничан. Також знімає розважальні й «життєві» відео про стосунки з чоловіком та повсякденність.

Дівчина активно розвивається і постійно знімає щось новеньке, наразі в неї понад 53 тисячі підписників. І до речі, Мирослава одна з небагатьох вінницьких тіктокерів, що створює україномовний контент.

Розповідає, що почала знімати більше як рік тому, перші відео були в розважальному форматі й Мирослава просто хотіла розібратися «як воно все працює». Згодом почала займатися цим серйозніше, найбільше тіктокерка прагнула розповідати глядачам про своє улюблене місто — Вінницю, жартома каже: «виїхала на трамваях», адже перший популярний ролик був саме про вінницькі трамваї.

Мирослава зазначає, що «міська» тематика актуальна в теплі пори року, коли погода сприятлива для прогулянок, а зараз її ролики більш «домашні». З улюбленого хобі ТікТок перетворився для дівчини ще й на джерело прибутку, але вона підкреслює, що для будь-якої справи потрібне сильне бажання і наполегливість.

5. @solyaaar

Завдяки танцям під трендові пісні вінничанка Людмила здобула 296 тисяч підписників. Її ролики не несуть особливого інформаційного навантаження, дівчина приваблює аудиторією приємною зовнішністю і саме своєю невимушеністю приносить позитивні емоції.

Такі відео часто потрапляють в рекомендації до користувачів, які заходять в мережу, аби просто відпочити й не навантажувати себе новою інформацією — і теж користуються неабиякою популярністю. В середньому відео Людмили набирають 30 тисяч переглядів.

6. @lililavr.com

Цікавим і корисним не тільки для вінничанок, але й для жінок з усієї країни є блог вінницької лікарки-гінеколога Лілії Лавренюк. У своїх роликах вона розповідає інформацію, важливу для дівчат та жінок, відповідає на питання своїх підписниць.

Через свої відео лікарка доносить до звичайних людей ідею про те, як важливо піклуватися про своє здоров’я та відвідувати гінеколога, наголошує на тому, що не варто займатися самолікуванням та просто робить свій вклад у те, щоб наше суспільство стало більш освіченим.

Завдяки активному веденню тіктока жінка має вже 64 тисячі підписників. До того ж Лілія також створює ролики українською.

7. @mary._.farrr

Відео Марії Фарафонової неодмінно зацікавлять усіх фанатів Гаррі Поттера, адже її блог — саме в цій тематиці. Починала вона, як і більшість на цій платформі, так: знімала просто для себе. Приблизно в кінці 2020 року ТікТок гудів темою Гаррі Поттера, і дівчина також захопилася цим всесвітом.

Надихнувшись роликами інших авторів, Марія спробувала себе в POV-відео, в яких автор за допомогою монтажу може перетворитися на героя певного фільму. Знімаються вони за допомогою хромакею — зеленого фону, який можна під час монтування замінити на будь-який інший (в цьому випадку — фільм про Гаррі Поттера). З кожним разом дівчина все більше покращувала якість свого контенту.

Марія створює відео на заради великої кількості переглядів — це дійсно приносить їй задоволення. Своїми роликами вона прагне викликати в глядача емоцію, адже саме такі відео привертають увагу і потрапляють в рекомендації.

— Найпопулярніше моє відео набрало більше мільйона переглядів. І це якраз тому, що воно розсмішило таку кількість людей, викликало в них емоцію, — говорить Марія.

Наразі в тіктокерки 25 тисяч підписників, більше мільйона лайків, і це тільки початок.

— Не женіться за переглядами, а краще вкладайте душу в те, що робите, — таку пораду дівчина дає початківцям.

Авторка матеріалу: Милослава КАРПЕНКО

 

Читайте також:

«Хотіла йти добровольцем на фронт». Історія дівчини, що обрала шлях волотерки-госпітальєра

Книжковий ажіотаж через «єПідтримку». Перевірили, як вінничани витрачають «ковідну тисячу»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • AK

    Наступного разу про фейсбукерів )))
  • Jon Walker

    Нужно пробить дно, что б писать про тиктокеров
  • Dmytro Dibrovskyi

    Та на кой чёрт они нужны кому!?
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up